< tilbage 16-11-2022 - 14:02

Kender du symptomerne på stress

Hvornår ved vi, at vi har stress og hvad kan vi gøre ved det.

 

At befinde sig permanent i den stressaktive fase er svært.

Hvad er symptomerne på stress

  • tankemylder
  • kold hud og kolde lemmer såsom kolde fødder og kolde hænder
  • søvnproblemer
  • tab af appetit

  • stort vægttab (utilsigtet)
  • muskelspændinger

  • uro i kroppen
  • smerter i knogler, led og muskler

Er det muligt, at ændre tilstanden

  • følelsesmæssige blokeringer fra chok og traumer er årsagerne bagved en længerevarede tilstand.
  • med en målrettet behandling af årsagen bagved, er det potentielt muligt at forløse de følelsesmæssige blokeringer og hjælpe os videre til reparationsfasen.

Hver eneste dag oplever jeg her i klinikken, at dem som søger hjælp til stress og kronisk sygdom får igangsat en proces, som hjælper dem væk fra en permanent stresset tilstand, til en igangsat reparation.

 

Nogle hænger fast i en en tilstand af stress, - og andre i en hængende reparation som ikke kan færdiggøres, da de følelsesmæssige blokeringer har stoppet den naturlige helingsproces.

 

Ofte når vi taler om traumer, så forbinder vi det med krig og ulykker. Det ER det også men ikke KUN. Traumer oplevet i enhver situation hvor vi aktiverer en fight and flight tilstand, hvor vi er konstant på vagt for, at noget lignende kan ske, vil for mange mennesker (og dyr) medføre en konstant stresset tilstand. 

 

Ofte så finder vi selv løsningen og stopper dermed konflikten. Men mange ved ikke hvad, det kommer af og søger hjælp hele deres liv uden, at de finder årsagen.

 

Det er så fantastisk, at kunne guide mange igennem deres livslinje og se og mærke, at de kommer videre i deres proces. 

 

Her er der tale om ALLE sygdomme, - og ikke kun det som vi kan forholde os til. Der er en årsag bag enhver sygdom, - og potentielt så er det muligt at forløse alle årsagerne.

 

Håber du fik lyst og motivation til, at spørge ind til om det eventuelt kan hjælpe dig eller en du kender. Du er altid velkommen til, at ringe og stille spørgsmål. 

 

Du kan også, følge med her på siden når der bliver lavet opslag fra dem som jeg behandler. Du finder dem under kunderne siger bjælken.

 

Stress, parkinson, skuldersmerter, lændesmerter, knæsmerter, tyktarmsbetændelse, blodprop i hjernen, psoriasisgigt, diabetes og mange andre sygdomme. Det er et lille udpluk af de sygdomme som mange kommer med her og årsagerne bagved er mange.

 

Der er ingenting der er tilfældigt, om det er hårtab ( alopecia ),- om det er på hele hovedet, hårtab på issen, i nakken eller et andet sted. Der er en biologisk årsag til det er netop der hvor det er.

 

Igennem snart 4 år har jeg behandlet flere tusinde som har søgt hjælp. 

 

Har du brug for, at vide om jeg eventuelt kan hjælpe dig, eller en du kender så er du altid velkommen til, at ringe eller skrive til mig.

 

Jeg træffes på mobil 28345609 , kontakt@landklang.dk    

  

De bedste helsehilsner 

Ella 

 

 

 

 

 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD