Velkommen til Landklang

Med nogle forløsningsrejser langs ”den indre tidslinje” har mange syge patienter efterhånden oplevet opsigtsvækkende bedringer med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Siden opstart på fuld tid i 2019 er det blevet til flere tusinde behandlinger her i klinikken. Du kan følge med på siden HER hvor flere har valgt, at skrive om hvad de har oplevet med behandlingerne.

Det er nogle af dem som er i behandling/er behandlet og som gerne vil hjælpe andre videre ved ,at fortælle om deres behandlinger og hvad det har gjort for dem.

For blot at nævne nogle af de diagnoser som behandles så er det stress, angst, depression, overvægt, undervægt, diabetes, parkinson, sclerose, ADHD, søvnabnø, PTSD, hjernerystelse, migræne, diabetes, stofskifte, nyresten, leddegigt, slidgigt, psoriasisgigt, knæsmerter, lændesmerter, skuldersmerter, diskusprolaps, øjensygdomme som grå stær, AMD (øjenforkalkning), nyresten, piskesmæld, tinnitus, fibromyalgi, RLS, LS, blodprop i hjernen og blodprop i hjertet.

Potentielt så kan kroppen skabe balance uanset hvilke sygdomme vi taler om, så spørg gerne hvis du er i tvivl om behandlingerne eventuelt kan hjælpe dig.


Jeg har klinik i Ejstrup ved Fårup mellem Randers og Hobro. Klinikken ligger få minutter fra motorvejsafkørsel 38 på E45 så det er nemt, at komme hertil fra både syd og nord.

Hvis du gerne vil vide mere så ring på mobil 28345609 eller send en mail på

De bedste helsehilsner
Ella Becher

Nyheder

26-04-2022

Åbningstider Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag

For dem som har svært, ved at finde en tid til behandling i dagligdagen

15-04-2022

NYHEDSBREVE - første mail sendes søndag den 17. April

Søndag den 17. April 2022 vil den første nyhedsbrev blive sendt

15-04-2022

Kommende foredrag - der er en årsag bag enhver sygdom

Glæd dig til endnu flere inspirerende timer med et personligt foredrag

LÆS FLERE ARTIKLER HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD