Velkommen til Landklang

Med nogle forløsningsrejser langs ”den indre tidslinje” har mange med stress og kronisk sygdom, efterhånden oplevet opsigtsvækkende bedringer med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Siden min opstart på fuld tid i 2019 er det blevet til flere tusinde behandlinger her i klinikken. Du kan følge med på siden HER hvor flere har valgt, at skrive om deres gode forbedringer og oplevelser med de alternative behandlinger de har fået.

For blot at nævne nogle af de diagnoser som behandles så er det stress, angst, depression, overvægt, undervægt, diabetes, parkinson, sclerose, ADHD, søvnabnø, PTSD, hjernerystelse, migræne, stofskifte, galdesten, leddegigt, slidgigt, psoriasisgigt, knæsmerter, lændesmerter, skuldersmerter, diskusprolaps, øjensygdomme som grå stær, AMD (øjenforkalkning), nyresten, piskesmæld, tinnitus, fibromyalgi, RLS, LS, blodprop i hjernen og blodprop i hjertet.

Kroppen er i stand til at skabe balance igen, uanset hvilke sygdomme vi taler om, så spørg gerne hvis du er i tvivl om behandlingerne også kan hjælpe dig.

Jeg bor i Ejstrup ved Fårup mellem Randers og Hobro. Klinikken ligger få minutter fra motorvejsafkørsel 38 på E45 så det er nemt, at komme hertil fra både syd og nord.

Hvis du gerne vil vide mere så ring på mobil 28345609 eller send en mail på

De bedste helsehilsner
Ella Becher

Nyheder og artikler

27-09-2022

Så er ledige tider til behandling opdateret

Ledige tider er opdateret til og med 21. Oktober

 

21-09-2022

Kommende foredrag - der er en årsag bag enhver sygdom

Glæd dig til endnu flere inspirerende timer med et personligt foredrag

 

01-07-2022

Kronisk hudsygdom, psoriasis gigt

Marian 56 år – 1.ste beretning efter 2 behandlinger

 

01-06-2022

Smerter i skuldre, lænd og knæ

Lone og Poul slap af med mangeårige smerter i knæ, skulder og lænd

 

LÆS FLERE ARTIKLER HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD