Landklang

Velkommen til Landklang

Med nogle forløsningsrejser langs ”den indre tidslinje” har mange kronisk syge patienter efterhånden oplevet opsigtsvækkende bedringer med behandlingsformen, som bevidsthedsterapeut, sundhedscoach & intuitiv healer; Michael Ærø introducerede for den danske befolkning i TV2-udsendelsen; HELBREDERNE- den sidste udvej … ” den 26. sept. 2017.

LÆS MERE HER

Michael Ærø har lange ventelister men det er nu muligt, at få lignende behandlinger her hos mig i Fårup mellem Randers og Hobro.

Kunne du tænke dig, at høre mere så ring gerne for en uforpligtende samtale på telefon 28 34 56 09

De bedste helsehilsner
Ella Becher

Nyheder

Så er der mulighed for, at deltage i nye foredrag se under begivernheder

Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet, - ny banebrydende behandling.  Michael Ærø behandlede Henrik som har parkinson i TV2 udsendelsen Helbrederne. Hør om hvad behandlingerne gjorde for Henrik og mange andre og hvad de eventuelt kan gøre for dig. 

 

TILMELD DIG HER

 

 

 

 

Artikel i Randersidag - Lider du af kronisk sygdom eller stress

Så er Neuro-Immun Årsagsbehandling af SIND & KROP og Kvantefysisk Afbalancering af Kropsfeltet en ny banebrydende behandlingsform, der måske kan hjælpe dig!


 

Din Avis Randers - Landklang hjælper af med stress

Landklang hjælper af med stress

 

I Ejstrup nær Fårup tilbyder Ella Becher nu neuro-immun årsagsbehandling af både sind og krop en behandlingsform hun har lært af Michael Ærø, der har lange ventelister.

Randers Amtsavis

Ejstrup:  Ella Becher har åbnet klinikken Landklang på førstesalen i hjemmet på adressen Fårup Plantagevej 16 i Ejstrup. Her tilbyder hun klangmassage samt neuro-immun og energimedicinsk årsagsbehandling.

 

Læs hele artiklen her

LÆS FLERE ARTIKLER HER