Velkommen til Landklang

Med nogle rejser med forløsninger langs ”den indre tidslinje” har mange syge patienter efterhånden oplevet opsigtsvækkende bedringer med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet til behandling af kroniske sygdomme.

Siden min opstart på fuld tid i 2019 er det blevet til flere tusinde behandlinger her i klinikken. Du kan følge med på siden HER hvor flere har valgt, at skrive om deres gode forbedringer og oplevelser med de alternative behandlinger de har fået.

For blot at nævne nogle af de diagnoser som behandles så er det stress, angst, depression, overvægt, undervægt, diabetes, parkinson, sclerose, ADHD, søvnabnø, PTSD, hjernerystelse, migræne, stofskifte, galdesten, leddegigt, slidgigt, psoriasisgigt, knæsmerter, lændesmerter, skuldersmerter, diskusprolaps, øjensygdomme som grå stær, AMD (øjenforkalkning), nyresten, piskesmæld, tinnitus, fibromyalgi, RLS, LS, blodprop i hjernen og blodprop i hjertet.

Kroppen er i stand til at skabe balance igen, uanset hvilke sygdomme vi taler om, så spørg gerne hvis du er i tvivl om behandlingerne også kan hjælpe dig.

Jeg bor i Ejstrup ved Fårup mellem Randers og Hobro. Klinikken ligger få minutter fra motorvejsafkørsel 38 på E45 så det er nemt, at komme hertil fra både syd og nord.

Hvis du gerne vil vide mere så ring på mobil 28345609 eller send en mail på

De bedste helsehilsner
Ella Becher

Nyheder og artikler

06-08-2022

Så er ledige tider til behandling opdateret

Ledige tider er opdateret til og med 12. September

 

06-08-2022

Kommende foredrag - der er en årsag bag enhver sygdom

Glæd dig til endnu flere inspirerende timer med et personligt foredrag

 

06-08-2022

Foredrag i orangeriet Elisaholt Torsdag den 15. September kl 18.30

Nu er det tid, til at holde foredrag ude af huset.

01-07-2022

Kronisk hudsygdom, psoriasis gigt

Marian 56 år – 1.ste beretning efter 2 behandlinger

 

LÆS FLERE ARTIKLER HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD