Foredrag ude af huset efteråret 2023

Efteråret 2023 byder på foredrag/oplæg til debataftener eller eftermiddage ude af huset.

Det kan være hjemme hos dig privat sammen med venner og familie, ude af huset i den lokale forsamlingshus/beboerhus/borgerhus eller det kan være i den lokale forening.

Fodboldklubben som gerne vil have indsigt i de biologiske processer bag stress og sygdom, tennisklubben, veteranforeningen, pensionistklubben, en pigeaften, herreklubben som har interesse i nye indsigter om stress og helbred, - alt er muligt.

Hvad får i ud af en aften sammen med mig.
Med mine snart 5 år og flere tusinder behandlinger her i Landklang så vil jeg invitere jer til, at deltage i en aften hvor jeg fortælller om de biologiske årsager bagved stress og sygdom. Hvor kommer det hele fra og er det potentielt muligt, at få balance igen efter en periode med stress og sygdom.

Rigtig mange går rundt med en dårlig fod, har svært ved at gå, ryster på hænderne, har hududslæt som ikke forsvinder, taber håret, føler de går på puder, lider af daglige smerter, uro, spændinger i nakke og skuldre. Hvad er de biologiske forklaringer bagved og hvad er årsagen til det ikke forsvinder.

Prisen for foreninger er 1500 kr for en aften/eftermiddag og så ligger i lokaler til og inviterer. Private i jylland koster det at i ligger hjem til og kaffe/kage.

For mig har det været en stor øjenåbner, at få indsigt i de biologiske processer og årsager. Jeg er på en personlig rejse som giver mig mere og mere forståelse for hvad det hele går ud på.

Er du nysgerrig så ring eller skriv til mig så finder vi ud af hvornår og hvor.

Ella

Mobil 28345609

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD