Landklang

Behandlinger

Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige typer behandlinger jeg arbejder med. Klik ind på menupunkterne.

Lider du af stress eller kroniske sygdomme så kan en ny banebrydende behandling måske hjælpe dig.

Igennem flere år har jeg samarbejdet med Michael Ærø som deltog i TV2 s udsendelse Helbrederne den sidste udvej.

I seriens åbningsprogram får seerne indblik i, hvordan Ærø over 6 mdr. behandlede den dengang 52-årige og svært ramte Parkinson-patient, landmand og museumsejer; Henrik Nielsen. Efter 4 mdr. genvinder Henrik mange af sine først fin-motoriske færdigheder, der gør ham i stand til at genoptage sin mekanikker-funktion på sine mange hundrede traktorer på Danmarks Ferguson Museum. Siden formår han at løbetræne til New York City Marathon, som han gennemfører året efter som sit livs vel nok største præstation nogensinde.

Efter programmet har der været og er stadig meget stor efterspørgsel på behandlingsformen - og til mit held, var jeg en af Michaels betroede samarbejdspartnere, som han valgte at tilbyde oplæring i hans viden og evner.

Jeg har således i flere perioder haft glæden af at være i personlig praktik hos Michael Ærø - og er nu startet med at tilbyde lign. årsagsforløsende behandlinger i Klinik Landklang på min hjemmeadresse ved Fårup.


Erfaringsmæssigt har det vist sig, at reparationstoppen ligger efter 2.den, 3.die og 4.de behandling. Hvor lang et behandlingsforløb vil vare afhænger af den enkelte person.

Kom forbi og prøv behandlingerne, - så kan du selv mærke efter om det har en effekt på dig.

Erfaringsmæssigt har det vist sig, at reparationstoppen ligger efter 2den, 3 die og 4-

Ring gerne til mig for en uforpligtende snak om hvad der eventuelt kan hjælpe dig.

Tager jeg ikke telefonen så indtal en besked eller send en sms så ringer jeg tilbage til dig når jeg har mulighed for det.

De bedste helsehilsner
Ella