Neuro-Immun årsagsbehandling- kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Ny banebrydende behandling med kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet og neuro-immun årsagsbehandling.

Juni 2019 startede jeg op med behandling af stress og kronisk sygdom. Det er blevet til flere tusinde behandlinger her i klinikken, - og over telefonen.

Behandlingen forløser mange års følelsesmæssige blokeringer fra længerevarende stress, chok og traumer. Her på siden har nogle valgt, at fortælle om deres behandlingsforløb her i klinikken. Kjeld som har en diagnose med parkinson. Kristina med stress og tyndtarmsbetændelse

Blot nogle få af dem som kommer her i klinikken og som har det bedre i dag. Læs mere på siden HER

Jeg glæder mig til, at hjælpe mange flere til et liv i balance.

De bedste helsehilsner
Ella

Behandler vi chok og stress oplevelsen fra fortiden ,med afsæt i denne forskning og ved brug af en neuro-immun og energimedicinsk behandling, har det vist sig, at kroppens selvhelbredende kræfter kan aktiveres til en gradvis lindring, - og potentiel regenerering som man ikke før troede muligt, af mangeårige kroniske sygdomme og ubalancer.

95-98% af alle sygdomme kommer af stress og ubalance, så potentielt er der ingen begrænsninger, det er vores intelligente krop der regenererer og genfinder balancen.

Potentielt er vi i stand til, at reparere os selv og kroppen kender ikke til diagnoser men til vores ubalancer. Når først kroppens evne til, at regenerere sig selv bliver aktiveret, behandler den alle de ubalancer i kroppen, som den finder nødvendigt.

Du er altid velkommen til, at ringe til mig og spørge ind til hvad behandlingerne går ud på og om de eventuelt kan hjælpe dig. Tager jeg ikke telefonen så indtal en besked eller send en sms så ringer jeg tilbage til dig når jeg har mulighed for det, - mobil 28345609

Du er også velkommen til, at sende mig en mail på


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD