Neuro-Immun årsagsbehandling- kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Med healing i kvantefeltet, behandles årsagen til de enkelte sygdomme.

Siden 2019 har jeg hjulpet tusindvis af kronisk syge, med at genskabe balancen og få et godt liv igen.

Med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet, er det lykkedes for mange gradvist, at regenerere og bliver fri for mange års følelsesmæssige blokeringer.

Hvad sker der når konfliktchokket indtræffer?
Hvad vi oplever inde i os selv, præcis det øjeblik en hændelse indtræffer, afgør i hvilken del af hjernen ”konfliktchokket slår ned” og dermed også hvilket organ der bliver påvirket.

Behandler vi chok og stress oplevelsen fra fortiden ,med afsæt i denne forskning og ved brug af en neuro-immun og energimedicinsk behandling, har det vist sig, at kroppens selvhelbredende kræfter kan aktiveres til en gradvis lindring, - og potentiel regenerering som man ikke før troede muligt, af mangeårige kroniske sygdomme og ubalancer.

95-98% af alle sygdomme kommer af stress og ubalance, så potentielt er der ingen begrænsninger, det er vores intelligente krop der regenererer og genfinder balancen.

Potentielt er vi i stand til, at reparere os selv og kroppen kender ikke til diagnoser men til vores ubalancer. Når først kroppens evne til, at regenerere sig selv bliver aktiveret, behandler den alle de ubalancer i kroppen, som den finder nødvendigt.

Du er altid velkommen til, at ringe til mig og spørge ind til hvad behandlingerne går ud på og om de eventuelt kan hjælpe dig. Tager jeg ikke telefonen så indtal en besked eller send en sms så ringer jeg tilbage til dig når jeg har mulighed for det, - mobil 28345609

Du er også velkommen til, at sende mig en mail på


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD