Neuro-Immun årsagsbehandling, kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Ny banebrydende forskning viser at hver sygdomsproces starter med et uventet konfliktchok, som kan være en følelsesmæssig hændelse af stor betydning for os.

Konfliktchokket påvirker personligheden og det kan medføre, at personen isolerer sig fra andre, fordi det er svært at tale om hændelsen. Chokket påvirker hjernen og kan ses som ringeformationer på en CT scanning. Formationerne er frekvensforandringer som påvirkes af chokket.

Behandlingen aktiverer øjeblikkeligt alle neuro-immune kredsløb. Hjernen, hjertet, mave/tarm og lymfesystemet imellem og afsluttes med kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.


Hvad er det som afgør hvor lynet slår ned i hjernen?

Hvad vi oplever inde i os selv i præcis det øjeblik en hændelse indtræffer, afgør i hvilken del af hjernen ”lynet slår ned” og dermed hvilket organ som påvirkes.

Forløser vi chok og stressoplevelser fra fortiden med afsæt i denne forskning og ved brug af en neuro-immun og energimedicinsk årsagsbehandling, har det vist sig, at kroppens selvhelbredende kræfter kan aktiveres til en gradvis lindring og potentiel regenerering som man ikke før troede muligt, af mangeårige kroniske sygdomme og ubalancer.

95-98% af alle sygdommer kommer af stress og ubalance, så potentielt så er der ingen begrænsinger, det er vores intelligente krop der regenererer.

Potentielt er kroppen i stand til, at reparere sig selv og kender ikke til diagnoser men til ubalancer. Når først kroppens evne til, at regenerere sig selv aktiveres behandler den alle de ubalancer som den finder nødvendigt.

Du er altid velkommen til, at ringe til mig og spørge ind til hvad behandlingerne går ud på og om de eventuelt kan hjælpe dig.

Tager jeg ikke telefonen så indtal en besked eller send en sms så ringer jeg tilbage til dig når jeg har mulighed for det, - mobil 28345609

Du er også velkommen til, at sende mig en mail påIgennem flere år har jeg samarbejdet med Michael Ærø som deltog i TV2 s udsendelse Helbrederne den sidste udvej.

I seriens åbningsprogram får seerne indblik i, hvordan Ærø over 6 mdr. behandlede den dengang 52-årige og svært ramte Parkinson-patient, landmand og museumsejer; Henrik Nielsen.

Efter 4 mdr. genvinder Henrik mange af sine først fin-motoriske færdigheder, der gør ham i stand til at genoptage sin mekanikker-funktion på sine mange hundrede traktorer på Danmarks Ferguson Museum. Siden formår han at løbetræne til New York City Marathon, som han gennemfører året efter som sit livs vel nok største præstation nogensinde.

Efter programmet har der været og er stadig meget stor efterspørgsel på behandlingsformen - og til mit held, var jeg en af Michaels betroede samarbejdspartnere, som han valgte at tilbyde oplæring i hans viden og evner.

Jeg har således i flere perioder haft glæden af at være i personlig praktik hos Michael Ærø og tilbyder årsagsforløsende behandlinger i Klinik Landklang.