Neuro-Immun behandling - kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Har du været udsat for en uforudsigelig konflikt, chok eller meget ubehagelig oplevelse eller har du fået stress?

Ny banebrydende forskning viser nemlig, at hver sygdom starter med et uventet konflikt chok, som kan være en følelsesmæssig hændelse af stor betydning for os.

Chokket påvirker personligheden og det kan medføre, at du isolerer dig fra andre, da det kan være svært, at tale om hændelsen, det der gav dig chokket. Selve chokket påvirker hjernen og kan ses som ringeformationer på en CT scanning. Formationerne er frekvensforandringer som påvirkes af chokket.

Min behandling med den nye kvantefeltteori, aktiverer øjeblikkeligt alle neuro-immune kredsløb. Hjernen, hjertet, mave/tarm og lymfesystemet imellem og afsluttes med kvantefysik, som er en afbalancering af kropsfeltet.


Hvad sker der når chokket indtræffer?

Hvad vi oplever inde i os selv, præcis det øjeblik en hændelse indtræffer, afgør i hvilken del af hjernen ”chokket slår ned” og dermed også hvilket organ der bliver påvirket.

Behandler vi chok og stress oplevelsen fra fortiden med afsæt i denne forskning og ved brug af en neuro-immun og energimedicinsk behandling, har det vist sig, at kroppens selvhelbredende kræfter kan aktiveres til en gradvis lindring og potentiel regenerering som man ikke før troede muligt, af mangeårige kroniske sygdomme og ubalancer.

95-98% af alle sygdomme kommer af stress og ubalance, så potentielt er der ingen begrænsninger, det er vores intelligente krop der regenererer og genfinder balancen.

Potentielt er vi i stand til, at reparere os selv og kroppen kender ikke til diagnoser men til vores ubalancer. Når først kroppens evne til, at regenerere sig selv bliver aktiveret, behandler den alle de ubalancer i kroppen, som den finder nødvendigt.

Du er altid velkommen til, at ringe til mig og spørge ind til hvad behandlingerne går ud på og om de eventuelt kan hjælpe dig.

Tager jeg ikke telefonen så indtal en besked eller send en sms så ringer jeg tilbage til dig når jeg har mulighed for det, - mobil 28345609

Du er også velkommen til, at sende mig en mail på


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD