Blodprop i hjernen


Blodproppen lukkede af for alt ilttilførsel til motorikcentret i hjernen med efterfølgende lammelser i højre side af kroppen.


Lene Reinholdt 58 År, Århus

Juli 2020

I juli 2017 fik jeg en blodprop i hjernen.

Blodproppen er det lægevidenskaben kalder en skvulper. Dvs. den sætter sig ikke fast, men skvulper rundt og lukker lige så stille for flere og flere blodkar i hjernen. Min blodprop lukkede for en del blodkar i motorikcenteret og derfor fik jeg skader i løbet af 2 – 3 dage med min motorik, - jeg endte med at blive lam i højre side.

Jeg har fået et fleksjob på 12 timer pr. uge i en lokal Rema 1000 her i maj måned. Et arbejde jeg selv har søgt og fået, noget jeg troede jeg ikke kunne, men jeg gjorde det, og det er jeg stolt af. Jeg arbejder primært sent eftermiddag og aften.
Jeg tager bussen til / fra arbejde uden problemer. Jeg er begyndt at køre bil igen. Vi har for egen regning købt en handicapbil som kan køres med de påtegninger jeg har i kørekortet, disse to ting giver frihed.


Behandlinger i Landklang hos Ella:

Jeg lærte dig, Ella, at kende gennem din dejlige mand Kurt. Kurt fortalte mig om dig og dine behandlinger.

Jeg har altid været, i det små, interesseret i alternative behandlinger. På Hjerneskade Centeret stiftede jeg kendskab med mindfulness og afspænding. En spændende oplevelse hvilket har givet mig mod på mere. I første omgang var det din klangmassage der tiltalte mig. Pga. lammelserne spænder min krop meget og klangmassagen kunne måske få de spændte muskler til at slappe af.

Du introducerede mig langsomt og meget informativt for Neuro-Immun behandling. En behandling der lyder ”lidt langhåret”, men nu ved jeg den virker.

Min første behandling hos dig i Landklang startede i juli 2019 – med ca 4 ugers mellemrum.

Ved de første behandlinger kunne jeg mærke en spjættende fornemmelse i mit højre ben (det ben som har været lammet). Denne spjættende fornemmelse er fortsat op gennem kroppen og nu koncentrerer den sig mest omkring mit hoved og skulderparti.


Mange tanker går igennem mit hoved under en behandling – jeg taler ikke om dem med dig. Jeg syntes det forstyrrer mig, at skulle tale under behandlingen, men det er guld værd at tale om dem bagefter. At den spjættende fornemmelse nu er koncentreret om mit hoved er ikke så sært. Det er jo her blodproppen sidder og der skal dannes nye forbindelser i hjernen.

Det er helt sikkert Neuro-Immun behandlingen hjælper med at lave de nye forbindelser i hjernen. Den ideelle behandling for mig starter med 5 – 10 min. klangmassage, det får de spændte muskler i min højre side til at slappe af, herefter Neuro-Immun behandling. Under denne del af behandlingen spænder min krop op igen. Jeg tror bestemt hjernen prøver, at lave nye forbindelser ned til min højre arm og ben.

Det giver mange spjæt og ryk i hele min krop, men mest koncentreret omkring mit hoved og min højre side. Det hele skal helst afsluttes med 5 – 10 min. klangmassage, især omkring mit hoved og en snak, jeg kan herefter køre hjem med en let følelse i kroppen.

I september faldt jeg og meget af min genoptræning gik tabt, Neuro-Immun behandlingen hjalp mig til at erkende det.

Lidt før og nu fakta:

I juli 2019 hvor jeg startede behandlingen med Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet, kunne jeg gå ca. 2000 skridt om dagen. Nu går jeg 3000 – 4000 skridt om dagen. Min udholdenhed på løbebåndet er øget fra 10 min. til 32 min. Gangen er øget fra ca. 500 m. til 1,5 km.

Min finmotorik er blevet meget bedre. Jeg tør nu invitere gæster til 3 retter mad, fordi jeg ved jeg kan gennemføre at lave maden. Før måtte jeg opgive, fordi opgive fordi mine hænder blev trætte og jeg tabte redskaberne. Nu kan jeg holde på knive og redskaber i længere tid simpel hen fordi min finmotorik er blevet bedre.

Selvom min koncentration ikke har taget skade af blodproppen vil jeg påstå behandlingerne har hjulpet på denne.

Hver gang jeg har været til behandling hos dig går jeg derfra med lette ben og et hoved der er blevet ryddet op i. Alle de underlige tanker der flyver rundt i mit hoved er blevet sorteret og kommet i deres rette ”kasse”. Normalt får jeg en let hovedpine 1 – 2 timer efter behandlingen.

Man skulle tro hovedet havde været på overarbejde, men jeg går med fitness ur og her kan jeg se at jeg er total afstresset. Utroligt, men sandt.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Ella og hendes behandlinger.


Må hendes behandlinger komme mange mennesker til gode.

Lene


_ _ _ _ _ _ _

"Blodpropper kommer i reparations-toppen EFTER genvinding af nyt "flow" (glæde/mening med livet), som blodkar/arterier og vener cellulært nedbrydes af i stressfasen af disse følelser.

I reptoppen = i takt med en emotionel LINDRING = beg.LØSNING på disse følelser, genopbygges arterievæggene/vener/blodkar indefra med plak - (hvoraf kolesterol er en del af dette polstrimgsstof).

Ofte "overkompenserer" kroppen i disse faser med for megen plak-polstring - særligt hvis konflikterne er genoplevet FLERE x i livet - og herved har vi en ny-medicinsk forklaring på dannelsen af blodpropper. .

Blodtrykket er generelt stigende i stressaktive følelser af chok og "fight or fligt"-tilstande, hvor man som individ ikke føler sig "på sikker grund" - og derfor er lettere "araused" / i indre dirrende uro af større eller mindre bevidst som ubevidst angst.

Lavt blodtryk er særligt udtalt, hvis man som individ har tendens til opgivelse i sin afmagt ...

MEN: omkring og over reparations-toppen i en indledt/igangværende emotionel fase af markant lindrede følelser af såvel chok/angst, vrede/irritation og afmagt samt sorg - dvs. i den indledte regenereringsfase - ser vi såvel lavt som højt blodtryk udtrykke sig på begge sider af "helbredelseskrisen" (rep-toppen).

Forløses mangeårigt og gentagede følelser som disse fra livets værste konfliktoplevelser og stressperioder "langs den indre tidslinje" ser vi, at såvel blodtrykket gradvist kan normalisere sig - som tendensen til blodpropper ophøre ... ".

Reference/citat: bevidsthedsterapeut, ny-medicinsk sundhedscoach & intuitiv healer; MICHAEL ÆRØ - "Den Ny Tids SundhedsParadigme".

Ønsker du hjælp til kronisk sygdom så ring gerne på mobil 28 34 56 09 for yderligere info eller for tidsbestilling. Du er også velkommen til at sende en mail til

Du kan læse mere på hjemmesiden www.landklang.dk

De bedste helsehilsner

Ella Becher

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD