Hjælp til kronisk hudsygdom, psoriasisgigt og knækket skamben

Billede før behandling
Billede før behandling
Billede efter få behandlinger
Billede efter få behandlinger

Jeg hedder Marian, er 56 år.

Jeg har altid været utrolig aktiv både erhvervs-mæssig som fritids.

En heste pige siden jeg var 7 år gammel. For 3 år siden havde jeg en ulykke på Calle som ses på billedet. Knækkede mit skamben 3 steder. Utrolig store smerter ved enhver bevægelse. Virkelig sat til tælling.

Efter 2 år, ville det ene brud stadig ikke hele.

Så gennem flere forskellige scanninger og undersøgelser fandt lægerne på Skejby sygehus på den ide, at det har sat sig som psoriasis gigt (kronisk sygdom) i bækken - hofte og hofteled,
Samtidig havde jeg i ligeledes to år fået noget eksem under venstre fod, dette fik så betegnelsen Pustulosis palmoplantaris (ligeledes en kronisk sygdom)


Begge sygdomme sætter sine begrænsninger omkring aktivitet rent fysisk. Min mentale tilstand endte selvfølgelig også ned af bakken idet jeg pludselig var så inaktiv.
Selvfølgelig fik økonomien også en brat nedgang.. hårdt med hård på livets vej.

CHOCK efter 1.behandling hos Ella;

Ja jeg kunne pludselig lave nogle bevægelser med mit venstre ben, som jeg ikke har kunnet i 3 år. Bare denne ene behandling satte min mentale funktion i glæde

Efter 2. behandling Ny forelsket i livet !!!

JA der trænes zumba hjemme i stuen, stald arbejdet er sat i fuld gang igen. Livsglæde og troen på at jeg faktisk bliver rask er nu indlogeret i mine positive glade tanker. WOW oplevelser. Selv mit eksem under venstre fod er i så stor bedring.

Hver dag går jeg tur på stranden og nyder livet i fulde drag, snuser ind af den friske luft og fokuserer på min fremtid. Samtidig med jeg venter i spænding på næste besøg hos Ella.

Tænk at der ikke skal MERE TIL!!!!
Marian


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD