Hvem er Ella Becher

Jeg har klinik og bor i Ejstrup ved Fårup mellem Randers og Hobro.

Igennem et langt liv har jeg som mange andre oplevet, at blive syg med stress og andre sygdomme som åreknuder, diskusprolaps, psoriasis, brækket skulder, piskesmæld og øjensygdommen grå stær.

Jeg oplevede, at uanset hvad jeg søgte af hjælp mod sygdommen, så virkede det i en periode, men sygdommen blev ved at komme tilbage. Flere i min omgangskreds blev også syge, og havde svært ved, at finde frem til hjælp mod en helbredelse der virker på længere sigt.


For nogle år siden fik jeg hjælp med neuro-immun årsagsbehandling (sygdomsbehandling) og modtog kvantefelt healing, som er en kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet. Det gjorde en kæmpe forskel for mig, og min stress forsvandt, min grå stær forsvandt, og et piskesmæld som jeg fik efter et færdselsuheld forsvandt også. Det var en længere proces, hvor min krop begyndte at reparere sig selv.I dag kan jeg tilbyde dig lignende behandlinger i min klinik, der ligger på landet i skønne og rolige omgivelser, der giver optimale betingelser for at rette op på en krop i ubalance.

Er du nysgerrig på, at høre mere om healing og om det kan hjælpe dig, så ring til mig og få en uforpligtende snak om dine sygdomsudfordringer:

Mobil 28345609 eller

Ella Becher

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD