Behandlinger

Når mange søger hjælp i Landklang, skyldes det blandt andet ,at de har hørt om hvordan Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet har hjulpet tusindvis af mennesker, efter Michael Ærø har behandlet med lignende behandlinger igennem en del år.

Efterhånden søger også venner og familie hjælp da de kan se hvordan deres familiemedlemmer/venner får det bedre og bedre.


Det er muligt, at få behandling sammen med en/veninde/søster/bror/far/mor eller en anden du kender. Det betyder, at i kan ligge 2 på hver jeres briks i kvantefeltet sammen. Det har en del efterhånden benyttet sig af og har sammen oplevet, at få det bedre og bedre.

Sidst på året valgte jeg også at tilbyde op til 4 at ligge i feltet samtidig, - så ligger i på hver jeres briks imens alle modtager behandling. Det har mange taget imod, og det er dejligt at se hvordan de forundres og glædes over at det er muligt, at hjælpe en hel familie på een gang.


Klangmassage genindførte jeg på opfordring fra flere som elsker lyden og vibrationerne fra skålene. Har du brug for, at få genskabt balancen i dit liv eller få en hel time med klangmassage og mærke hvordan kroppen slapper af så er det helt klart et valg som mange har stor glæde af.