< tilbage 07-01-2022 - 08:00

Godt nytår

Et tilbageblik på året der er gået i Landklang.

2021 blev et helt fantastisk år her i klinikken.

 

Det måles ikke på mængden af dem der har søgt hjælp i Landklang men på dem som gradvist har fået det bedre og bedre efter behandlinger med Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

 

I kan følge nogle af dem her på siden under "kunderne siger" hvor flere har valgt, at vise andre at det er muligt, at få det bedre trods stress og kronisk sygdom.

 

Den sidste som i kan høre fortælle om det er Katrine som er i et forløb her i klinkikken efter en periode i hendes liv hvor hun har mærket på egen krop hvordan hun har følt sig stresset og udbrændt og ikke kunne klare et fuldtidsjob mere.

 

Lone og Poul som fortæller om hvordan mange års smerter i skuldre, lænd og knæ nu er en saga blot og de nyder livet uden smerter. En meget inspirerende artikel som jeg varmt kan anbefale andre at læse. Del gerne med andre som har brug for hjælp med smerter i knogler, led og muskler og dem som generelt lider af kronisk sygdom.

 

Lones fantastiske måde, at beskrive hvordan hun oplevede at blive fjernehealet i hendes eget hjem efter hun havde besøgt klinikken nogle gange. Det er en mulighed for alle dem, som ikke har mulighed for at besøge klinikken og som supplement indimellem. Flere og flere har valgt, at blive fjernhealet og er meget overrasket over hvad der sker i kvantefeltet også på afstand. Det er potentielt muligt, at behandle alle på afstand og det er uanset om det er ud over Danmarks grænser.

 

Flere i behandling på samme tid.

Kvantefeltet har ingen begrænsninger så det er muligt, at behandle flere på en gang. 

 

Det betyder, at du kan tage en ven/veninde/partner/forælder eller andre med til behandling hvor i ligger ved siden af hinanden. Det har mange benyttet sig, af i det forgangne år og har stor glæde af det. 

 

Hele familien kan være i samme rum, det vil sige mellem 2 til 4 personer på een gang. Det er helt utroligt, hvad det gør for en familie (eller veninder) som på den måde får genskabt balancen sammen. 

 

Ofte bliver jeg spurgt om jeg har erfaring med en bestemt sygdom, og det er selvfølgelig betryggende ,at jeg har haft andre med samme sygdom. Efterhånden har jeg givet flere tusinde behandlinger siden jeg startede i det små her på adressen. I juni 2019 startede jeg op på fuldtid. 

 

Det er utrolig livsbekræftende hvordan kroppen er i stand til, at genetablere balancen efter flere års følelsesmæssige blokeringer og det vil sige, at det ikke kun er den sygdom som mange kommer med men alle de sygdomme som de har i bagagen.

 

Ofte er vi ikke selv bevidst om, hvad vi døjer med mere da den ene sygdom følger efter den anden. Det mest fantastiske er, at vores intelligente krop kan genskabe balancen og reparere alt det som vi har ubalance i.

 

Så finder du ikke her på siden den sygdom/sygdomme som du lider af eller en du holder af, så er der potentielt ingen begrænsninger. 

 

Nogle spørger mig om det ikke kan være for sent og svaret er, - stort set ikke. Jeg

behandler mange fra de er helt små og op til over 90 år.

 

Der er ingen begrænsninger på:

* alder

* afstand

* sygdom

* tidspunkt for, at søge hjælp

 

Du/I er altid velkommen til at spørge helt uforpligtende hvis der er noget i er i tvivl om.

 

De bedste nytårshilsner 
Ella

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD