Landklang

Hvem er jeg

​Jeg hedder Ella Becher og bor i Ejstrup mellem Randers og Hobro.

 

Igennem et langt og spændende liv har jeg haft glæden af, at møde rigtig mange dejlige mennesker på min vej. Et gennemgående tema har altid været, at jeg har rigistreret om de har det godt, er i deres rette miljø og lever et optimalt liv.

 

Som årene er gået  fandt jeg ud af, at have fokus på det hele menneske, og at være der hvor jeg selv kan leve et optimalt liv hvor krop, sind og sjæl er i balance.  

 

Jeg har lovet mig selv, at gøre hvad jeg kan for ,at skabe balance og leve et liv hvor jeg står glad op hver dag, - eller leve som min mor ud fra mottoet "hver dag er den første dag i resten af dit liv". Min mor har hele vejen igennem været min støtte, - da jeg fik en diskusprolaps, da jeg blev syg med stress, da jeg var impliceret i et færdselsuheld. Jeg dedikerer denne side til hende og til alle dem som har brug for hjælp og støtte til at komme videre i deres liv.

 

Jeg har været undervejs i mange år, - har prøvet lidt af hvert både i det etablerede system og sidenhen alternative veje. 

 

Startede med tankefeltterapi TFT og EFT  og sidenhen behandlinger med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet. 

 

Jeg fandt hurtigt ud af efter få behandlinger ,at det var det jeg skulle bruge resten af mit liv på. 

 

Som årene er gået har jeg selv modtaget behandlinger og mærket på min egen krop, hvordan følelser i min underbevidsthed har været årsag til de fysiske problemer jeg har haft.  Læs artikler fra mine behandlinger med Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet GRÅ STÆR og  PISKESMÆLD

 

Jeg fandt frem til, at årsagen til at vi bliver syge er at der ligger blokeringer i vores ubevidste sind fra de chok og traumer som vi oplever i vores liv.  

 

Forløser vi chok og stressoplevelser fra fortiden med afsæt i en ny-lægevidenskabelig CT-hjerneforskning i de psykosomatiske sammenhænge bag vore mange sygdomme og ubalancer, har det vist sig muligt gradvist at minimum lindre og potentielt igangsætte en naturlig regenerering af selv mangeårige kroniske sygdomme ved målrettet behandling. Noget man ikke tidligere har troet eller anset som muligt.

 

Hvis du har lyst til, at vide mere er du velkommen til at ringe til mig på telefon 28345609

 

Bedste helsehilsner 

Ella