Præstentationspres

Bliver du også dagligt udsat for præsentationspres?
Det gør Helle, hun har et job hvor hun dagligt bliver udfordret, da hun har et presset præsentationsarbejde der fører til stressfornemmelser i kroppen.
Læs her hvordan klangmassage, kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet og neuro-immun årsagsbehandling hjalp Helle på rette vej.

Helle Clement Holm 31. august kl. 22.21

Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse med landklang massage og Ella. Selve massagen føles som wellness og kroppen bliver afslappet.

Det er en dejlig fornemmelse at slippe for spændinger og man føler sig godt tilpas. Når man ikke har prøvet det før er det lidt spændende hvad det her er for noget. Ella fortæller i forløbet om skålene og teknikken som er fra Nepal og 5000 år gammel.

Efter klang massage gik hun i gang med neuro-immun behandling.

Ella rørte mig ikke fysisk men det susede for ørerne og det føltes som “koldbøtter i hjernen”. Ved ikke hvordan jeg ellers kan forklare det. Jeg talte om en gammel sorg og forsøgte at holde fast i den følelse
.

Jeg valgte at tale åbent men det behøver man ikke. Man kan næsten mærke hvordan kroppen bearbejder “fornemmelsen”. Stille og roligt “slipper” kroppen tilstanden og man er tilbage.

Bagefter var jeg mere træt end jeg plejer - men også lettet på en måde. Der sker nogle ting i kroppen som virker uforklarlige men Ella fortæller hen af vejen hvad der sker og for hende er der ikke noget hokus pokus over det.

Jeg har ikke følt stress fornemmelsen i kroppen siden mit besøg (jeg har et presset præstations arbejde) og har tacklet min hverdag anderledes siden besøget. ... dejligt :-)

Helle Holm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD