Smerter i skuldre, lænd og knæ

Lone fortæller her hvordan hun og Poul kom igennem efter flere år med smerter i knæ, lænd og skulder efter et målrettet behandlingsforløb i Landklang.

God læsning
Ella

Knæsmerter
Knæsmerter
skuldersmerter
skuldersmerter


SMERTER I SKULDRE, LÆND OG KNÆ.

Af Lone og Poul Henriksen, Biersted, 28. Oktober 2021

Min mand og jeg har fået flere behandlinger hos Ella og oplevet en del reparationer i form af længerevarende hoste - røde varme områder ved albuerne - sved i perioder - smerter i knæ - små "elektriske" lyn i hovedet (hjernen).

Under forløbet har vi sagt farvel til smerter i skuldre og lænd, hævelse og smerte i knæ.


På et tidspunkt fik vi kvantehealing 5 dage på stribe, første og sidste behandling hos Ella, de 3 andre dage som fjernhealing. Det kan klart anbefales det flytter virkelig noget.

Jeg fik selv overraskende oplevelser på briksen hvor vi talte om traumer fra barndommen. Pludselig oplevede jeg mig selv som et lille hulkende barn, og senere sitrede min krop og hoved ukontrollerbart men forløsende. Det var stærke oplevelser, hvor jeg tænkte at der bestemt sker noget i et kvantefelt derudover har vi begge oplevet tics og kuldepåvirkning under healing.

Vi vil på intet tidspunkt tøve i forhold til at booke en ny tid hos Ella hvis behovet føles Vores bedste anbefalinger til Ella

Lone og Poul