ADHD, fibromyalgi, gigt og RLS

Neuro-Immun Årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet

Skrevet af Lone Hoozee den 23. Juli 2019

Hvad Ella har gjort for mig

Jeg mødte Ella første gang i 2014 på coaching uddannelsen i Århus. Jeg havde gået sygemeldt siden 2009, hvor jeg var ude for en arbejdsulykke, og var nu endelig kommet gennem systemet, var tilkendt fleksjob og på vej videre.

På uddannelsen skulle vi fortælle om os selv og hvor vi var i livet, jeg fortalte om at jeg sloges med ADHD, Fibromyalgi, gigt, RLS træthedssyndrom og to stivgørende operationer.

Et par år efter ringede min tlf. Det var Ella….. hvem Ella tænkte jeg….. men efter kort tid kom min hukommelse til live

Ella tilbød mig behandling, hun ville gerne hjælpe mig, da hun huskede jeg havde en del skavanker. Hun forklarede at hun havde lært sig nogle ting med årsagsbehandling. Jeg var ude ved Ella på hendes dejlige landsted en 4-5 gange.

I første omgang mærkede jeg ikke noget…. Og mente faktisk ikke at det havde hjulpet noget, men pyt bare Ella havde fået noget ud af det … så var det jo givet godt ud.

Men så ringede Ella pludselig igen, nu ville hun tilbyde mig Klangmassage. Jeg takkede igen ja, og et par dage efter var jeg igen på vej til det fredefyldte landsted.

På vej i bilen gik det op for mig, at den behandling jeg tidligere havde fået, faktisk havde haft en stor indvirkning på mit liv.

Jeg var ikke blevet helbredt for alle mine skavanker, men jeg havde fået det meget bedre med mig selv….. vi havde arbejdet med gamle traumer og følelsen af ikke at slå til, følelsen af ikke at kunne sige NEJ, I bund og grund manglende lys for enden af tunnelen…. Efter mange år i systemet

Men der var jo kommet lys, jeg havde lært at sige NEJ, jeg er blevet meget bedre til, at mærke efter hvad jeg har brug for, og ikke mindst, hvad jeg ikke har brug for. Jeg har sorteret mennesker fra, som bare sugede min energi ud af mig. Jeg har fået ændret ting i vores familieliv, som har drænet familien i mange år.

Gennem mine behandlinger/ snakke med Ella, har jeg fået styrke til, at mærke og tilgodese mine behov…. Og dermed blevet en bedre mor, kone søster og ven… men bedst af alt…. En bedre jeg.

Jeg har kun fået en behandling med klang massage, men også her kan jeg mærke en forandring….. først og fremmest, kunne jeg slappe af på briksen, jeg modtog meget bedre, jeg kunne give slip, og lade de skønne lyde og viprationer påvirke min krop og sind. Min krop arbejder stadig, jeg er meget følelsesladet og meget træt…… kan dog mærke, at det går frem af igen nu.

Så stor tak til Ella, for at tænke på mig, jeg er et bedre menneske i dag, takket være dig

Mine varmeste anbefalinger
Lone Hoozee


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD