< tilbage 26-09-2024 - 11:00

Så er bestil tid opdateret til og med hele oktober måned

Bestil tid til dig, dig og din partner/veninde, familien, dig og dit kæledyr

Så er bestil tid siden opdateret til og med hele oktober måned.

 

Du finder siden HER


Skriv gerne i beskedfeltet, hvis du ønsker tid på telefonen, eller sammen med andre, familiebehandling eller sammen med dit kæledyr. Så har jeg gjort klar i klinikken til dem der kommer. Hvis du ikke har mulighed for, at komme her men ønsker hjælp over telefonen, så skriver du det i feltet.


Jeg deler disse smukke tegn fra skoven på et spirende efterår. Elsker svampe, - de lærer mig også så meget om hvad der sker inde i os. Jeg blev især duperet over den svamp som er lyslilla, - sikke en farve og form.


Jeg glæder mig til, at høre fra jer.


Til dem der kunne tænke sig, at blive rigere på indsigt i de biologiske processer, så er det muligt at få "øjenkontakt" her hos mig onsdag den 2. Oktober kl 18.30-21.00.
Jeg holder et foredrag om min egen rejse, fra et liv med stress til et liv i balance. Snyd ikke jer selv for at deltage denne aften sammen med andre. Der er kaffe og kage i pausen.


Tilmelding på mobilepay 413187 kr 150 pr person. Noter lige dit telefonnummer så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle opstå et behov for det. Hvis du ikke har mulighed for mobilepay, så skriv eller ring til mig så noterer jeg du/i kommer og i betaler ved ankomst.

 


Det foregår her i landklang mellem Randers og Hobro.
Mobilnr. 28345609 - mail kontakt@landklang.dk
Fortsat god dag til jer alle 🙂
 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD