< tilbage 16-09-2024 - 11:38

Fra arbejdsmarkedet til behandler, - min egen rejse til et liv i balance.

Det har været en lang rejse men hold da op jeg har ikke et sekundt fortrudt

Fra arbejdsmarkedet til behandler, - min egen rejse til et liv i balance.

Rigtig mange lider af stress og sygdom i dag, - aldrig har det været så synligt før. Vi får diagnoser med ADHD, Autisme, stress, parkinson, overvægt, helvedsild, diabetes, diskusprolaps, depression, angst og ande sygdomme.


Jeg har selv været der, - og vidste ikke hvad det handlede om. Jeg ved ,at rigtig mange er et sted hvor de føler afmagt over at være syg, få diagnoser, tvunget til et liv i smerte, et liv hvor de er et andet sted end det de havde forestillet sig.


Jeg har valgt, at holde en aften onsdag den 2. Oktober, her på min egen adresse i Ejstrup imellem Randers og Hobro, hvor jeg fortæller om min egen rejse fra stress til et liv i balance. I dag ved jeg at jeg får et godt og indholdsrigt liv, at der ingen fejl er i vores systemer, men at alt har en biologisk årsag, at vi ikke behøver frygte mange sygdomme, men at der ligger biologiske årsager bagved som potentielt kan forløses. Det har været en lang rejse, - men hold da op jeg har ikke et sekundt fortrudt.


Hvad har du/I at tabe, - hvad nu hvis det gav en indsigt som kunne berige jeres liv, - som fik jer videre på rejsen til et bedre liv i balance.


Vi holder en pause undervejs, - med kaffe og kage som er incl. i prisen.


Det er ikke en aften hvor jeg fortæller om hvordan jeg guider ind i kvantefeltet men en aften med indsigt i min egen rejse, hvor i kan stille spørgsmål til mig.

 

Her kan du læse hvordan du melder dig til, - husk tlf nr så jeg kan komme i kontakt med dig.


Spørgsmål så ring eller skriv til mig på mobil 28345609 - kontakt@landklang.dk
Ella

 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD