< tilbage 20-01-2021 - 08:00

Fjernhealing af Lone

Healing har ingen grænser

 

Kære alle

 

Lone har igennem nogle behandlinger modtaget først behandling i klinikken og de sidste par gange via fjernhealing. Neuro-Immun årsagsbehandling og Kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet kan foregå i klinikken men kan også aktiveres på afstand uanset hvor du befinder dig.

 

Det er meget aktuelt i denne tid hvor mange føler sig isoleret og er bange for, at komme i kontakt med mange mennesker.

 

Læs Lones fantastiske fortælling om hvordan hun oplever fjernhealing både under behandlingen og efter behandlingerne. 

 

Ella/Landklang

                                                                  _________

                                                              

Hej til alle Jer derude, som overvejer at modtage den fantastiske healing, som bl.a. Ella i Landklang, praktiserer. Jeg vil gerne fortælle lidt om, hvordan jeg oplever fjernhealing.

 

Jeg har valgt fjernhealing for et stykke tid, fordi jeg selv måtte køre hjem i mørke og var noget ør i hovedet efter healingen.

 

FJERNHEALING – 1. behandling

Første fjernhealing var helt fantastisk.

Jeg ligger ned med telefon og øretelefon og bliver ringet op af Ella. Vi får en snak om, hvad der er hændt siden sidst og får en snak om, hvad der rører sig i sjæl og sind. Derefter går healingen i gang jeg mærker en snurren/tyngde i hænderne og maven begynder at syde og boble. Dette er et godt tegn på kontakt, men ikke et must.

 

Efter healingen er jeg vældig afslappet og føler bare at denne dag er helt speciel. 

 

FJERNHEALING – 2. behandling

Anden fjernhealing er helt anderledes. og jeg vil gerne pointere at ikke to healinger er ens.

 

Vi havde på forhånd aftalt, at vi skulle prøve med klangskålene. Efter den gængse healing, hvor maven talte sit eget sprog, kom klangskålen i værk. Ikke den skønneste lyd -  nærmest

som kirkeklokker i modvind og med havets brusen lige i ørene, men virkningen udeblev ikke. Min krop føltes tung som bly, og for mig var det en virkning - maven blev stum af overraskelse ,Jeg er dog ikke i tvivl om, at skålen har en virkning.

 

Mellem de to fjernhealinger har jeg haft den glæde at både min ellers smertende skulder, hofte og bækkenbrud har holdt sig vældigt i ro.

Såå befriende. Tusind tak Ella ❤

 

Helt sikkert mener jeg, at man skal lade tingene ske i sin egen orden og være afslappet i processen uden forventning. Sådan går det bedst men vær opmærksom på dine problematikker.

 

Ofte lægger man ikke mærke til forandringerne. Når først smerten eller en evt ubehagelig følelse ikke eksisterer mere, er den hurtigt ude af sindet sjovt nok, men også naturligt tror jeg

 

Jeg kan med sikkerhed stå inde for at fjernhealing virker, vær blot afslappet i processen. Måske du har ondt i et knæ f.eks. ,men healingen kan evt. gå til det modsatte ben først, da det

måske er overanstrengt. Man kan IKKE forcere rækkefølgen af healingens virkning, vær blot i processen 🙂

 

Personligt glæder jeg mig vildt meget til, at mine psykiske blokeringer fordufter hen, hvor peberet gror :-)  jeg har selv praktiseret reikihealing, så jeg ved, hvad jeg taler om.

 

HEALING HAR INGEN GRÆNSER. 

 

De kærligste hilsener og anbefalinger til Ella`s metoder ❤ Vær blot afslappet i processen 

 

Lone Hermansen

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD