< tilbage 01-06-2020 - 19:00

Blodprop i hjertet, by pass operation, diabetes

Da jeg startede op med behandlingen var jeg træt hele tiden, jeg havde smerter og trykken for brystet, ingen luft og ingen lyst og energi til noget som helst.

 

 

 

 

 

 


BLODPROP I HJERTET, BY PASS OPERATION , DIABETES


Anna-Grethe Bjerre 63 År, Fårup

 

Jeg er simpelthen så glad fordi jeg startede et behandlingsforløb med NEURO-IMMUN årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet hos Ella i Landklang.


December 2019
Da jeg startede op med behandlingen var jeg træt hele tiden, jeg havde smerter og trykken for brystet, ingen luft og ingen lyst og energi til noget som helst.


Jeg havde nogle år forinden oplevet sygdom i familien og havde presset mig selv rigtig meget igennem længere tid for, at hjælpe vedkommende igennem sygdommen. Efter en længerevarende periode med pleje af den syge, og efterfølgende dødsfald og sorg oplevede jeg at kroppen reagerede ved, at jeg fik symptomer som jeg ikke havde haft tidligere.


Det endte med en blodprop i hjertet en By Pass operation med tre omkørsler og derefter 2 ballon udvidelser med indsætning af stent.


Jeg var meget spændt og lidt nervøs for hvad behandlingerne med NEURO-IMMUN årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet gik ud på, og hvilke reaktioner jeg kunne forvente.


Efter de første 3 behandlinger
Under behandlingerne lå jeg helt stille på en briks med et varmt tæppe over mig og slappede helt af.


Jeg blev ført igennem mit livsforløb og tænkte tankerne ind i alt det som jeg ikke har følt mig godt tilpas i.


Efterhånden som jeg fik behandlingerne følte jeg mig mere og mere tilpas, jeg var træt på selve behandlingsdagen men efter 3-4 dage fik jeg tiltagende energi


Jeg havde stadig ondt ved hjertet men det var aftagende smerter. Derudover oplevede jeg, at min sukkersyge var svært at regulere. Efter nogle behandlinger besøgte jeg lægen, og fik reguleret min medicin for sukkersyge.


Efter 4-5 behandlinger
Jeg oplever meget mere livskvalitet, jeg er meget mere glad. Det har været en helt fantastisk oplevelse, jeg føler jeg har fået et helt nyt og bedre liv.


Jeg har meget mere energi, jeg kan både cykle og går lange ture i skoven Nu går jeg nemt 3 til 5 km og cykler op til 20 km. Jeg oplever at jeg næsten ingen smerter har mere og går på trapper uden at blive forpustet


Jeg har aldrig fortrudt min beslutning om, at søge hjælp hos Ella og glæder mig hver gang til næste behandling.


Anna-Grethe
                                                                      _ _ _ _ _


"Blodpropper kommer i reparations-toppen EFTER genvinding af nyt "flow" (glæde/mening med livet), som blodkar/arterier og vener cellulært nedbrydes af i stressfasen af disse følelser. I reptoppen = i takt med en emotionel LINDRING = beg.LØSNING på disse følelser,

genopbygges arterievæggene/vener/blodkar indefra med plak - (hvoraf kolesterol er en del af dette polstringsstof). Ofte "overkompenserer" kroppen i disse faser med for megen plak-polstring - særligt hvis konflikterne er genoplevet FLERE x i livet - og herved har vi en ny-medicinsk forklaring på dannelsen af blodpropper. Ofte - selvsagt - forstærket af for usund kost med højt indhold af såvel transfedtsyre og mættet fedt samt kolesterol i omløb i blodbanerne - hvilket derfor øger risikoen for blodpropper yderligere! ...


Blodtrykket er generelt stigende i stressaktive følelser af chok og "fight or fligt"-tilstande, hvor man som individ ikke føler sig "på sikker grund" - og derfor er lettere "araused" / i indre dirrende uro af større eller mindre bevidst som ubevidst angst. Lavt blodtryk er særligt udtalt, hvis man som individ har tendens til opgivelse i sin afmagt ... MEN: omkring og over reparations-toppen i en indledt/igangværende emotionel fase af markant lindrede følelser af såvel chok/angst,


Vrede/irritation og afmagt samt sorg - dvs. i den indledte regenereringsfase - ser vi såvel lavt som højt blodtryk udtrykke sig på begge sider af "helbredelseskrisen" (rep-toppen). Forløses mangeårigt og gentagede følelser som disse fra livets værste konfliktoplevelser og stressperioder "langs den indre tidslinje" ser vi, at såvel blodtrykket gradvist kan normalisere sig - som tendensen til blodpropper ophøre ... ". Reference/citat: bevidsthedsterapeut, ny-medicinsk sundhedscoach & intuitiv healer; MICHAEL ÆRØ - "Den Ny Tids SundhedsParadigme".


Hvis du har brug for, hjælp til stress eller kronisk sygdom så ring gerne til mig for en uforpligtende samtale eller en tid til behandling.


Jeg træffes på mobil 28 34 56 09, - hvis jeg ikke tager telefonen så indlæg en besked på telefonsvareren så ringer jeg tilbage når det er muligt. Du er også velkommen til, at sende en mail til mig på kontakt@landklang.dk


Yderligere info omkring behandlingerne findes på min hjemmeside www.landklang.dk


De bedste helsehilsner
Ella Becher


Landklang
 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD