Landklang

< Tilbage

Ella Becher piskesmæld - behandlet af Michael Ærø i 2017 27-01-2020 - 10:00

Artikel efter egen behandling af piskesmæld i 2017 

 

LÆS MERE HER


Michael Ærø Den Ny Tids SundhedsParadigme

 


15. februar 2017 kl. 21.54 ·


”Min krop var i CHOK EFTER VOLDSOMT FÆRDSELSUHELD, PISKESMÆLD i nakken, flere BRÆKKEDE RIBBEN og et HÆVET/INFLAMMATORISK BRYST + mit ønske om VÆGTTAB (indtil nu 6 kg)".


KLINIK HOBRO & SILKEBORG. -

 

(Af Ella Becher, 60 år, 8990 Fårup).


”Havde hørt nogle fortælle om Michael Ærø for et par år tilbage. Har fulgt ham på Fb og har anbefalet ham til mange siden. Nu var det pludselig mig selv, efter et voldsomt trafikuheld for 8 måneder siden, der havde brug for hans hjælp. 

 

Min nakke var begyndt at sove, var aldrig rigtigt kommet mig og jeg havde brug for seriøs hjælp til at få chok og ubalancer ud af min krop der var gået helt i lås.

 


Det her er simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

 


1st behandling. Noget jeg virkelig kunne mærke. Fra allerførste gang jeg besøgte Michael kunne jeg med hans neuro-immune årsagsbehandling og hans måde kvantefysisk at påvirke min krop på, mærke en kæmpe forskel.


Da jeg kom hjem arbejdede hele kroppen aktivt for at blive hel og komme i balance igen. Det var så tydeligt Michael havde fået sat gang i en masse. Jeg kendte godt til reparationsfasen, så var bevidst om at jeg skulle give min krop ro og bare slappe af oven på behandlingen.


Altså, der var en næsten sindssyg aktivitet i hele min krop, i musklerne og i mine knogler.


Jeg sov det meste af tiden de næste 14 dage og spiste Budwigkuren og fulgte Michaels spe.vejledning for blanding/ingredienser. For at hjælpe med at få de næringsstoffer jeg havde brug for og få iltet mit system godt igennem efter min start hos ham.


Efter en måneds tid besøgte jeg ham igen. Denne gang havde Michael stor fokus på min nakke som sov og var stiv, øm og svag.


Michael bevægede sig rundt om min krop, havde sine hænder rundt om og bagved mit hoved. På et tidspunkt var han på mange meters afstand, holdt bare sine hænder der. Min krops rystede og strømninger af energi passerede op og ned i min overkrop og ben. Vildt spændende at prøve sådan noget af det Michael kan med hans hænder, det er som noget bevæger sig fra ham til mig, der hvor han står og går.


Da jeg kom hjem efter behandlingen kunne jeg mærke en voldsom aktivitet omkring min hals og nakke, - det føltes som om nogen havde indopereret en pumpe, - det dunkede simpelthen helt vildt.


Efter en måned med meget aktivitet i nakken, lænd og flere andre steder i kroppen, jeg aldrig nogen sinde har oplevet sådan før, i det hele taget! - var jeg ikke i tvivl om at Michael for alvor havde sat gang i min krop igen. 

 

Det føltes som om nyt liv kom til mange steder i mit nervesystem og musklerne. Steder hvor der har været lukket ned i mine nervebaner efter ulykken.


3die behandling lavede han en kvantefysisk afbalancering af kroppen, - det oplevede jeg blandt andet ved at der kom liv flere andre og nye steder i kroppen.


Fra knæene og ned til foden føltes det stort set som om der var sat en ballon ind og den fik mine ben til at reagere. De blev ømme, trætte, tunge - Michael havde fortalt mig det kunne ske når kroppen reparerer med ekstra ilt og næringsstofferne den tager ind. Jeg gik faktisk og haltede lidt et stykke tid. Vidste godt det var en fase jeg skulle igennem og kan så mærke at mine ben føles meget lettere nu.


Fik min 4. behandling for nogle dage siden og denne gang er jeg ikke længere nær så træt som de sidste gange. Så nu jeg ved at jeg er ved at være ude på den anden side. Gik nemlig tur i skoven i dag og nød så meget at mine ben føltes så meget lettere, end jeg har følt dem længe! Jeg fik helt lyst til at begynde at dyrke motion igen. Begynder nu at tro på at jeg nok snart kommer til det.


En anden ting som jeg føler og har lagt rigtig meget mærke til, - der har været stor aktivitet bag mine øjne som jeg har haft nogle udfordringer med på mit syn, så er spændt på hvordan de har det når jeg er helt færdig med mine behandlinger.


Jeg kan kun sige, at det er et af de bedste valg jeg nogensinde har taget. Jeg kan mærke min krop igen og føler jeg er ved at komme tilbage til mig selv igen på så mange måder, fysisk og psykisk på en gang.


HAR TABT MIG 6 KILO. HAR FÅET NY ENERGI OG OVERSKUD.


Mine omgivelser kommenterer det også ved at sige, at det er dejligt med min sprudlende energi. En sidegevinst er, at jeg har tabt mig 6 kg så det er rigtig dejligt og også med til at jeg føler jeg har fået min krop tilbage fra år tilbage.


Michael Ærø har vist og forklaret mig nogle sider af livet som jeg aldrig har tænkt på i sådan nogle sammenhænge. Han er et meget empatisk menneske som frit deler ud af hans viden, erfaringer og indsigt.


Jeg har hele vejen igennem mine behandlinger oplevet en terapeut som ved hvad han taler om og jeg kan mærke han selv har været samme sted som mig, presset i bund af kronisk sygdom. Når jeg har følt mig nede og træt i min reparations proces, har han løftet mig op mentalt og givet mig vejledning til hvordan jeg lettere kunne komme igennem det.


Jeg er Michael evig tak skyldig og er rigtig glad fordi jeg har mødt ham. Jeg vil skrive en sidste gang når jeg sikkert snart er kommet mig helt med det næste der må vente mig af dejlige bedringer.


Kærligst Ella

< Tilbage