Landklang

< Tilbage

Din Avis Randers - Landklang hjælper af med stress14-09-2019 - 08:00

Landklang hjælper af med stress

 

I Ejstrup nær Fårup tilbyder Ella Becher nu neuro-immun årsagsbehandling af både sind og krop en behandlingsform hun har lært af Michael Ærø, der har lange ventelister.

"Ifølge en udsendelse på DR1 lider to ud af tre personer i dag af en kronisk sygdom, og det er mange. Årsagerne er i 95-98  procent af tilfældene stress", fortæller Ella Becher.

 

Det er ikke noget hun påstår, men der er rent faktisk ført statistik over denne udvikling. Den behandling som Ella Becher tilbyder kan potentielt løsne op for stress og få kroppen i balance. For ubalancer forårsaget af stress, kan give kroniske sygdomme både hos børn, voksne og ældre.

 

"Kronisk sygdom er betegnelsen for en sygdom der sidder fast - at man sidder fast i noget man ikke kan slippe ud af. For eksempel kan stress være kronisk - det samme kan depression og angst - og det er i bund og grund ubalancer i kroppen - det hele hænger sammen", siger Ella Becher.

 

Ella hjælper kroppen til at sætte en proces i gang så kroppen selv kan rette op.

 

"Og måske kan det hjælpe , for jeg kan selvfølgelig ikke love noget", siger hun.

 

Som alternativ behandler må man nemlig aldrig love noget, men hun har set så mange forbedringer både i sin egen klinik men også da hun var under oplæring hos Michael Ærø og i praktik, at hun tror fuldt og fast på metoden.

 

"Klienten ligger på briksen, og jeg hjælper med at guide i den rigtige retning. - det er en proces, hvor kroppen selv regenererer, og der er potentielt stort set ikke noget som kroppen ikke selv kan reparere", siger hun.

 

Hun har selv været ramt af stress gennem 40-50 år i et liv som sælger i alt for mange jobs, før hun endelig besluttede sig at lægge livet helt om.

 

"Jeg har gået til fysioterapeut og er blevet opereret for åreknuder - men så begyndte jeg selv at tænke over om det mon ikke var stress, der forårsagede mine lidelser.  Og det fandt jeg ud af at det var det. Og da jeg endelig fandt ro i min krop, fandt jeg også ro i mit arbejde, og havde ikke brug for at skifte job hele tiden", fortæller hun.

 

Læs mere i vedhæftede avisartikel nedenfor.

 

 

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage