< tilbage 01-08-2020 - 15:00

CATARACT / GRÅ STÆR - "naturligt ophør"

Her kan du læse artiklen om hvordan Cataract/Grå stær ophørte naturligt

 

Michael Ærø føler sig taknemlig sammen med Kurt Becher og Ella Becher.

16. maj kl. 21.07 ·

 

CATARACT / GRÅ STÆR - "ophørte naturligt", med hjælpen over 3 mdr./gange hos min healingsmentor; Michael Ærø.

 

Fik diagnosticeret det i maj 2017, men har været undervejs i mange år fordi jeg blinkede irriterende på øjnene i mange år inden".


- (af Ella Becher, 62 år. Selvstændig behandler, terapeut og indehaver af "LANDKLANG" - Fårup/Hobro. Administrator v/Den Ny Tids SundhedsParadigme for Michael Ærø)..

 

OBS! Ella er efterhånden godt erfaren m. klangmassage, neuro-immun årsagsbehandling & kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet - og har mine varmeste anbefalinger! - kærligst Michael Ærø. 😉🐸♥️
KLINIK HOBRO & SILKEBORG


Kære Michael,

Her har du billeder af mit venstre øje. Det ene er fra maj måned 2017, hvor jeg gik til optikeren fordi jeg havde svært ved at se med det + alt blinkeriet.

 

Det andet er fra oktober 2018, hvor jeg fik taget et billede igen hos samme optiker.

Fik at vide hos optikeren at det var grå stær da jeg mødte op hos dem i maj 2017. Jeg skulle også opsøge en øjenlæge og høre hvad han havde at sige. Optikeren sagde at jeg sådan set ikke måtte køre hjem med det øje, det var uforsvarligt.

 

Jeg fortalte til optikkeren at jeg ville gå til en meget dygtig behandler, dig, som kunne noget med kvantefysik og som jeg vidste kunne hjælpe mig. De kiggede godt nok lidt undrende??

Jeg kontaktede efterfølgende en øjenlæge og fik en tid 4 måneder senere.


I mellemtiden besøgte jeg dig Michael af 3 omgange. Sikke "et rush" - satte meget igang i mine øjne og hjernen omkring ku jeg mærke ret hurtigt.

 

1.ste behandling:

Her fik jeg god aktivitet i begge øjne, mest efter. Det føltes som om der løb en lille bæk fra det ene øje til det andet øje . Den næste måneds tid, oplevede jeg stor aktivitet/uro i begge øjne. Stikken. Snurren. Prikken.

 

2.en behandling:

Fortsatte aktivitet + mærke det kriblede og krablede i specielt det venstre øje. En dag så meget, at jeg måtte holde ind til siden da jeg kørte bil. Følte det ikke var forsvarligt at køre.
Men efter et stykke tid faldt der ro på øjet igen og jeg kunne køre hjem.

 

Hver dag oplevede jeg aktivitet i begge øjne. Undervejs hjalp jeg processen ved at indtage Michs specielle Budwig kur, en krasbørstig omgang - men lærte at fortynde med æblejuice og frosne bær mm.

 

Jeg havde af Mich. fået den indsigt, at der følelsesmæssigt var noget eller nogen der var ude af syne og vidste godt hvem og hvad der foregik, noget jeg havde det svært med "at sku se i øjnene". Så jeg lod kroppen reparere det den skulle reparere på Michs. kvante aktiveringer.

 

3 behandling:
Tung og træt i kroppen. Øget iltbinding/cellerespiration forklarer Mich. mig.
Nogle dage efter den, oplever jeg at mit venstre øje lige som åbner sig. Det føles som om der er blevet kastet en hvid stor gennemsigtig hinde ned på øjet. Kan beskrives som om det er en æggehvide. Derefter mærker jeg en dejlig ro. Mærkeligt.

 

Efterhånden som dagene går, falder øjnene til ro. Min tanke lige det øjeblik det sker, er, at her skete den sidste og endelige reparation af øjet. Kom til mig sådan, intuitivt, igen mærkeligt at mærke i Michs. kvantefelt.

 

STOR FORUNDRING HOS ØJENLÆGEN - 1 times ventetid efter analysen. De er mildest talt måbende. 😮😊

 

Da jeg en måneds tid senere har tid hos øjenlægen, bliver jeg vist ind i et rum hvor de tager et nyt billede af øjet og billedet bliver vist på en større skærm. Lige der var jeg sikker på at det hele var væk, noget sagde mig det bare.

 

Der går over en time, før jeg som den første patient bliver kaldt ind igen. Beskeden var efter lang tids undren, at:

 

"Ella! Vi kan ikke forklare det. Men vi kan i al fald sige, at du vist ikke behøver at bekymre dig om dine øjne de næste 10 år. For der er ingenting at se. Kataraktet, din grå stær er "fløjet væk!"

 

Tusind tak til Michaels tryllen samt din måde at forklare mig sammenhængene på med mit syn og vores mange sygdomme!

 

Kærlige hilsner fra Ella og Kurt"

---

CATARACT / GRÅ STÆR.
(Kort ny-lægevidenskabelig årsagsforklaring af bevidsthedsterapeut, sundhedscoach og intuitiv healer; Michael Ærø).

 

DEN STRESS-AKTIVE NEDBRUDSFASE

Udløses fra StorHjerneBarken som et cellulært nedbrud/ "lettere mikroskopisk huldannelse" i epitellet af øjeæblets linse, i nedenstående følelsestemaer.

 

De stressaktive temaer er kort afdækket rodfæstet i oplevelser af VISUEL VÆMMELSE i AFMAGT over div. omstændigheder livet / nogen / noget byder enten os selv, eller andre (ofte nærstående familiemedlemmer el. særligt betydningsfulde relationer). Og/eller i AT SE NOGEN FORSVINDE / GLIDE UD AF VORES ÅSYN eller i FRYGTEN for det = oftest forbundet med ADSKILLELSES- & TABSKONFLIKTER.

 

DEN POTENTIELLE REGENERERINGS-/HELBREDELSESFASE

Forløses derimod sådanne "ikke-værens"/"ikke-trivsels"-følelser langs den indre tidslinje (med den neuro-immun eller andre energipsykologiske tilgange) - samt de lign. videreførte / dna-nedarvede stresstemaer fra undfangelsen (læs: fra andre før os selv, mor/far/bedste- & oldeforældre m.fl. / "vort biologiske ophav" - vha. fx. kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet) - ser vi det ny-lægevidenskabeligt muligt at igangsætte en gradvis og cellulær genopbyggende regenereringsfase af linsens epitel.

 

"HELBREDELSESKRISEN"

Som dødt epitel "afrenses" af aktivt øjeæble-virus (midlertidig øget mikrobeaktivitet lokalt på og omkring linsen), gør linsen lettere til svær uklar. Grå Stær opstår i denne fase, ofte gennem en såkaldt "re-aktivering" af samme følelsestemaer oplevet FLERE gange i livet - men hvor den enkelte patient/klient aldrig har fået forløst følelserne bag HELT i sit indre sind.

 

OBS! Det er i disse faser hver enkelt klient ofte må se sig midlertidigt "prøvet" af uklart syn og/eller rindende øjne samt lettere afrensende betændelser.

 

Kan man derimod udvise tålmodighed og tillid til de naturlige SIND/KROP-regulerende genopbygningsprocesser, er det således potentielt muligt over tid at minimum lindre og ofte bedre også tilstande som cataract/grå stær og andre øjensygdomme.

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD