Landklang

< Tilbage

Randers Onsdag Klangmassør Ella Becher10-07-2019 - 08:00

Lyden fra Klangskålen påvirker kroppens frekvenser, så den kommer i balance og kan hele sig selv, siger Ella Becher, der har åbnet klinikken Landklang på privatadressen Fårup Plantagevej 16 i Ejstrup. 

 

Læs mere i artiklen

Randers Onsdag  -  Klangmassør Ella Becher: Jeg vil bare gerne hjælpe andre mennesker

 

 

Lyden fra Klangskålen påvirker kroppens frekvenser, så den kommer i balance og kan hele sig selv, siger Ella Becher, der har åbnet klinikken Landklang på privatadressen Fårup Plantagevej 16 i Ejstrup. Foto: Frank Pedersen

 

For Ugeavisen.dk

 

Klangmassør Ella Becher: Jeg vil bare gerne hjælpe andre mennesker

 

Af Frank Pedersen , frank@uao.dk 09. juli 2019 kl. 15:00

 

62-årige Ella Becher har åbnet klinikken Landklang på hjemadressen Fårup Plantagevej 16 i Ejstrup, hvor hun tilbyder behandling mod smerter ved hjælp af klangmassage samt neuro-immun og energimedicinsk årsagsbehandling.

 

Ejstrup: For nogle år siden var Ella Becher involveret i et trafikuheld, der for hendes vedkommende umiddelbart resulterede i komplicerede brud på flere ribben, hævet brystkasse samt et piskesmæld, og på længere sigt har været trafikuheldet været medvirkende til, at hun nu har åbnet klinikken Landklang på førstesalen i hjemmet på adressen Fårup Plantagevej 16, hvor hun tilbyder at hjælpe mennesker af med smerter, fysiske som psykiske.

 

Ella Becher fortæller, at hun i sin klinik benytter sig af klangmassage samt neuro-immun og energimedicinsk årsagsbehandling.

 

Ved hjælp af mine behandlinger fjernes spændinger og blokeringer i kroppen, så den bliver i stand til at regenerere og hele sig selv, forklarer Ella Becher og tilføjer, at det at behandle med klangskåle langt fra er ny viden.

 

I Nepal har man brugt klangskåle i mere end 5000 år, så det er gammel teknik og viden, jeg bygger på, siger hun med et smil.

 

I Nepal har man brugt klangskåle i mere end 5000 år, så det er gammel teknik og viden, jeg bygger på.

 

Ella Becher

Landklang

 

 

Indehaver: Ella Becher, 62 årAdresse: Fårup Plantagevej 16, Ejstrup

Åbningstid: Mandag-fredag klokken 8-17, eller efter aftale

Kontakt: Telefon 28345609 eller email kontakt@landklang.dk

Hjemmeside: www.landklang.dk  

 

Fra klient til selvstændig

Ella Bechers egne erfaringer med klangskåle og kroppens selv-helende kræfter er dog ikke hentet i Nepal.

 

- Jeg kom i kontakt med behandleren Michael Ærø, som har stor erfaring i at åbne for de frekvenser i kroppen, der gør den i stand til at hele sig selv. Han hjalp mig med at komme mig efter mit trafikuheld samt andre sygdomme. Ikke mindst den stress, jeg levede med som resultat af et liv som sælger, siger Ella Becher, der efter eget udsagn altid har været et meget fakta-orienteret menneske.

 

- Som sælger har jeg solgt lidt af hvert, heriblandt forskelligt elektronisk udstyr, så det med frekvenser kunne jeg relatere mig til. At klangskålens frekvenser kan påvirke kroppens væsker, så musklerne iltes og afspændes til kroppens balance genoprettes, ja det gav god mening for mig, siger Ella Becher.

 

Den effekt, Ella Becher mærkede på egen krop, kombineret med muligheden for at gøre noget godt for andre, betød, at hun greb chancen for at blive praktikant hos Michael Ærø med henblik på at åbne sin egen klinik.

 

- At jeg ville være selvstændig skyldtes dels, at der er en meget lang venteliste hos Michael Ærø af mennesker, der sidder fast i kroniske sygdomsforløb af både fysisk og psykisk karakter. Og dels at jeg vil bare gerne hjælpe andre mennesker, siger Ella Becher.

 

Kroppen bestemmer, hvad der skal heles

 

Listen over de sygdomme, Ella Becher vil hjælpe patienter med i Landklang, er lang, men præcis hvad hendes behandlinger vil hjælpe mod, kan hun ikke altid sige på forhånd.

- Sygdomme og smerter skyldes traumer - det være sig fysiske som psykiske - patienter har oplevet. Disse traumer sætter sig som blokeringer i kroppen. Det, jeg kan, er at hjælpe med til at sætte en proces i gang, og så finder kroppen selv ud af, hvad der er brug for at heles, forklarer hun.

 

Af samme grund har Ella Becher ikke en liste over sygdomme, som hun ikke vil hjælpe med.

- Mit udgangspunkt er, at jeg altid vil støtte mine patienter i det, de synes er godt for dem selv.

- Men det er klart, at hvis en patient ønsker at stoppe med at tage medicin ved livstruende sygdom, så siger jeg altid, at det skal vedkommende først rådføre sig om hos egen læge, pointerer Ella Becher.

 

Mandens idé

Ella Becher og hendes mand har boet på Fårup Plantagevej siden 2006, og for hende har det aldrig været på tale at åbne klinik i et lokale inde i byen.

 

- Fred og ro er vigtigt i forhold til at bekæmpe stress, og flere af mine klienter fortæller, at bare det at komme herud på landet er med til at sænke stressniveauet. Og personligt føler jeg mig godt tilpas herude uden byens larm, siger hun og tilføjer, at det er hendes mand, der kom på navnet Landklang.

 

- Vi bor ude på landet, og du laver klangmassage, så det lå lige for, som han sagde, fortæller Ella Becher.

 

 

     

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage