< tilbage 07-10-2024 - 20:00

Kvantefysisk afbalancering af gravide og nyfødte

Flere og flere søger hjælp til, at genskabe balancen efter fødslen

Kvantefysisk afbalancering - i graviditetsfasen, efter fødslen og sammen med de små nyfødte.

 

Hvor mange forældre har ikke oplevet/oplever hvor svært det er, at skabe balance i familien når en lille ny (eller flere) kommer til verden. Vi vil gøre rigtig meget for, at skabe tryghed og ro i den lille ny familie.


Flere og flere søger hjælp til, at skabe balancen i selve graviditetsfasen, efter fødslen og årene efter. Det er så fantastisk at kunne mærke, hvad det gør for mor/barn under graviditeten, hvad det gør for mor/barn efter fødslen, - og hvad det gør for mor/barn/far at få genskabt balancen når den lille ny er kommet til verden.


Tror rigtig mange af os, har prøvet situationen med uro om natten, manglende nattesøvn, et barn der græder og som vi har svært ved at trøste. Selv så valgte jeg at bruge en vandseng (moderne på det tidspunkt), - hvilket var en meget dårlig løsning.
Forstyrret dagsrytme betyder også, at vores systemer ikke har tidspunkter hvor vi regenererer. Det skaber stress, og uro i familien og dermed også hos de nyfødte og deres søskende.

 

Det kan være du har brug for, at skabe balance imens du er gravid, du har haft en svær fødsel eller føler du træt og energiforladt, det kan være du/i oplever manglende søvn og urolige børn.


Du er velkommen til, at skrive eller ringe til mig hvis du har brug for at vide om jeg kan hjælpe dig/jer.

 

Kontaktinfo

Bestil tid

Priser
 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD