< tilbage 29-06-2024 - 22:00

Rigtig mange lider af kronisk hovedpine

Hvad er de biologiske årsager bag kronisk hovedpine

Som med andre ”sygdomme” er der en biologisk årsag til, vi får hovedpine, og migræneanfald.

 

Nogle får jævnligt hovedpine, fordi de har uforløste traumer. Når vi begynder, at forløse traumet bagved, regenererer vores system og hovedpinen er en del af vores reparationsfaser, hvilken form for hovedpine, fortæller hvor i fasen vi er.

 

Hovedpine opstår i flere faser af de biologiske processer.

 

Helbredende symptomer som hovedpine opstår i helingsfasen, når vi er i en igangværende reparation. Hovedpinen opstår som en trykhovedpine.

 

En skarp og stikkende hovedpine opstår derimod i reparationstoppen.

 

Migrænehovedpine starter i helingsfasen og er mest intens under reparationstoppen. tilbagevendende migræneanfald forårsages af konflikttilbagefald.  

 

Hvad er et traume og hvordan opstår det:

Biologiske konflikter opstår i forbindelse med traumer, chok og længerevarende stress.

 

Et traume er noget som sker uventet, er dramatisk, isolerende og som vi følelsesmæssig ikke kan komme ud af. De fleste mennesker er ikke klar over, at de har oplevet et traume og får ikke forløst årsagen.

 

Når jeg fortæller de har haft et traume, vil mange forsøge at finde årsagen og begynder at kikke tilbage i deres liv. Ofte vil de ikke finde frem til en løsning, da de ikke kan huske hvad der er sket. Vores system beskytter os så vi bedre kan være i den konflikt som er opstået.

 

En konflikt behøver ikke være noget som er en konflikt vi har med andre, - biologiske konflikter kan lige så godt være en bekymring for nogen/noget som en uoverensstemmelse med en veninde, nabo eller andet.

 

Alle kan relatere sig til et traume i forbindelse med krig og færdselsuheld, - men et traume er meget andet end det.

 

Igennem de sidste 5 år har jeg fået indsigt i de biologiske processer og hjælper med, at forstå hvad der sker når en konflikt opstår, og årsagen bagved, således at vi ikke lever et liv i frygt og angst.

 

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for yderligere uddybning.

Ella

 

LÆS FLERE ARTIKLER HER <
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD