< tilbage 01-06-2024 - 10:00

Så er det nøjagtig 5 år siden opstart af Landklang

Et tilbageblik fra de sidste 5 år

1. Juni 2019 var den officielle dag, hvor jeg startede op med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

 

Siden har jeg haft flere tusinde behandlinger her i klinikken, - og på telefonen. 

 

Da jeg startede op, vidste jeg at det ville blive en stor personlig udvikling. Målet var, at hjælpe mange med, at få et bedre liv. Et liv hvor de blev forløst, fra de følelsesmæssige blokeringer som er årsagen til, at deres systemer ikke kan regenerere. 

 

Det blev til en rejse, hvor jeg undervejs har søgt tilbage i de biologiske processer og årsager bagved sygdomme og stress. Det blev til en rejse hvor jeg mere og mere blev bevidst om, at det handler om alle sygdomme, - fysiske som psykiske.

 

I dag kan jeg se tilbage på en tid med bedringer af kroniske sygdomme som parkinson, ALS, sklerose, stress, angst, depression, PTSD, grå stær, grøn stær, AMD, hørelsen, tinnitus, diskusprolaps, diabetes, psoriasis, hudlidelser, svært ved at gå, smerter i knogler, led og muskler, gigt, tyktarmsbetændelse, kronisk træthed ME, og mange mange andre sygdomme.

 

Vi taler om ADD/ADHD, Autisme, demens, depression, migræne, Lichen Sclerosus, Halgus Valgus, Trigeminusneuralgi (ansigtsknogler), Trigeminusneuralgi (ansigtshud), Alopeci (hårtab), reaktioner på lyd, lys og dufte, åreforkalkning, blodtryk.

 

Jeg kunne blive ved, - der er en biologisk årsag bag enhver sygdom. 

 

Rigtig mange tager deres veninde, søster, mor/far, onkel, tante, kollega eller en anden med til behandling. Det er muligt at modtage behandling sammen eller flere samtidig. 

 

Håber 2024 bliver året hvor rigtig mange søger hjælp, - tager en beslutning om at få forløst årsagerne bagved og få det bedre.

 

I er altid velkommen til en afklaringssamtale, - det koster ikke noget.

 

I får et tilbageblik fra de sidste 5 år i billeder.

 

Deltag gerne i fejringen af dagen, - i er velkommen til at kommentere under artiklen. Om det er fordi i vil dele jeres forløb her i Landklang, - og hvad det har gjort for jer eller i gerne vil sende en hilsen.

 

Alle er velkommen :-)

 

Kærlig hilsen 

Ella 

LÆS FLERE ARTIKLER HER

Kommenter artikel


Kommentarer

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD