< tilbage 09-04-2024 - 20:00

LS - LICHEN SCLEROSUS - biologiske årsager bag

Lider du af Lichen Sclerosus så læs med her i artiklen

Siden 2019 har klinikken været besøgt af flere med Lichen Sclerosus. Nogle har fået diagnosen og andre har været i tvivl. 

 

Sygdommen forekommer oftest hos kvinder, - men kan også forekomme hos mænd.

 

Der ligger en biologisk årsag bag, som potentielt kan forløses. Flere og flere søger hjælp til sygdommen, da de ikke har fundet årsagen bagved og derfor må hjælpe sig selv med symptombehandling/cremer eller andet.

 

Årsagen til, at mange ikke finder en permanent løsning er fra et biologisk perspektiv den, at den biologiske konflikt bagved ikke bliver løst. Her i klinikken gør jeg det, at jeg guider dem der kommer her for, at få hjælp igennem deres livsforløb alt imens de er i et kvantefelt. Det forløser de bagvedliggende biologiske konflikter/følelser og systemet regenererer og skaber balance. 

 

Du ligger på en briks, og jeg guider dig ind i det som er årsagen bagved. Det er et forløb som tager nogle gange, - hvor mange er forskelligt fra person til person.

 

Behandlingen foregår her i klinikken men kan også foregå på telefonen, - det virker fint uanset hvad du vælger. 

 

Kontakt mig gerne, hvis du har brug for at vide mere. En afklaringssamtale koster ikke noget, og så kan du selv vurdere om du har lyst til efterfølgende at søge behandling.

 

LÆS FLERE ARTIKLER HER <
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD