< tilbage 28-06-2023 - 21:00

JEG VEJER ALT FOR LIDT, OG KAN IKKE TAGE PÅ I VÆGT

vi tror det sværeste angående vægt ,er at tabe sig 

De sidste år har jeg haft svært ved, at holde min vægt, nogle gange er jeg helt nede på 40 kg. Til tider så kan det være svært, at holde mine bukser oppe, og jeg gør alt hvad jeg kan for at ændre på det. Ernæringsrig kost, forsøger at få min nattesøvn, ingenting hjælper.

 

Det bekymrer mig en del, at jeg ikke vejer det som jeg føler er den vægt som passer til mig. Indimellem får jeg ofte kommentarer som, du er godtnok blevet tynd, hvad har du gjort for at tabe dig og så videre. Jeg har ingenting gjort, vægten er faldet helt af sig selv og jeg kan ikke gøre mere ved det.


Sådan er der mange der har det


Vi tror det sværeste angående vægt er ,at tabe sig og der er forsøgt mange løsninger for at ændre på det.


Jeg oplever en del som har det rigtig svært med, ikke at kunne tage på i vægt. Hvad er de biologiske årsager bagved, og kan det ændre sig ?


Ja det kan det, hvis vi kikker bagved årsagerne.


Igennem de sidste 4 år har jeg fået indsigt i de biologiske årsager bagved og dem vil jeg gerne dele med jer.


✔️længerevarende stress
✔️chok
✔️uforløste traumer


Et system som er påvirket af stress, chok og uforløste traumer har brug for, at komme i balance igen. Når vi får forløst de biologiske årsager bagved og får afbalanceret vores kropsfelt, så vil der ofte ske det at vi tager på i vægt og alt falder tilbage til "normalen".

 

Det er hvad der sker når vores organismer bliver påvirket af kvantefeltet.Her er emnet undervægt men det samme gælder overvægt.


Hver dag oplever jeg flere og flere som er undervægtige, tage på igen efterhånden som de får afbalanceret deres kropsfelt. Følelser og tanker påvirker vores kropsfelt, som påvirker den fysiske krop og vores organer. Er du en af mange som kæmper med undervægt, så tænk på ,at der er noget som ikke er I balance.

 

Siden jeg startede op I 2019 har jeg udviklet mig hver eneste dag og får mange indsigter undervejs.


Uforløste traumer og længerevarende stress, er ikke optimalt for os. Det påvirker os både fysisk og psykisk.


Håber i fik ny indsigt og inspiration.
 

Tag endelig fat i mig, hvis du har et ønske om at vide mere.

 

Mobil 28345609

kontakt@landklang.dk 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD