< tilbage 11-11-2023 - 22:00

JEG HAR KNÆSMERTER HVER DAG , - HVORNÅR STOPPER DET

Jeg står op hver morgen og har ondt i knæet

Jeg står op hver eneste morgen med smerter i det ene knæ. Sådan har det været i en lang periode. Jeg har prøvet alt, går til træning flere gange om ugen og laver øvelser hjemme i stuen. Jeg har prøvet forskellige kostråd og spiser meget sundt, går ture i skoven og har tilmeld prøvet noget alternativ behandling.

For nogle måneder siden startede jeg op med noget smertebehandling. For at holde smerterne ud, så må jeg dagligt tage smertestillende medicin. Hver dag er en ny dag med smerter. Det føles ikke som om, at jeg kan leve det liv jeg gerne vil.

Hvordan skal jeg passe mit arbejde, mit studie, være sammen med mine kammerater, være far for mine børn. Sådan har mit liv været nu i snart 2 år. Er der nogen mening med det hele.

Det kunne have været mit liv, da jeg var syg med stress. Det er det ikke, men det er tusindvis af andres liv.

Lever du i et smertehelvede hver dag, har du prøvet at træne det væk, forsøgt at smertedække det med medicin og en omlægning af kosten.

Der er en årsag til du har det som du har det. Hver eneste dag møder jeg her I klinikken mange som ikke er klar over, at de kan få hjælp til deres smerter.

De ved ikke, at årsagen bagved kan forløses. Mange års følelsesmæssige blokeringer fra længerevarende stress, chok og traumer.At få genskabt balancen vil permanent hjælpe med, at stoppe smerterne. At leve med konstante smerter er næsten uudholdeligt.

Hvad med dig, lever du et liv i smerter hver dag.
 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD