< tilbage 04-06-2023 - 10:00

ALOPECIA - HÅRTAB, HVAD ER ÅRSAGEN

Vidste du, at det ikke er tilfældigt hvor på hovedet vi mister håret

Kender du det, - en dag begynder du at miste hår på hovedet. Du undres måske, men har ikke en forklaring.

 

For mange kan der være udtynding i håret i en periode af deres liv, hvor de har følt sig stresset men hvad er årsagen til, at det ikke kommer igen og er det potentielt muligt, at få hårene tilbage igen.

Pletvise områder med hårtab på hovedet har en biologisk årsag. Om det befinder sig på den ene side af hovedet, om det er i nakken, om der er høj tinding uden hår eller håret forsvinder på hele hovedet, ja det er der en forklaring på når vi kikker tilbage i de biologiske årsager.

Nogle oplever i en tidlig alder, at miste håret i et bestemt område eller på hele hovedet.

Efter flere tusinde behandlinger igennem de sidste snart 4 år, oplever jeg flere og flere hvor deres hårvækst ændrer sig.

Om det er et mere fyldigt hår eller et område som tidligere har været bart, - på hovedet i siden eller i nakken der igen får hårvækst, - det er forskelligt.

Er det muligt, at genetablere hår der er tabt

Ja det sker, når de bagvedliggende årsager bliver forløst, at håret vokser ud igen. Hvad der er årsagen er forskelligt, afhængig af hvilke følelser og traumer der ligger bagved.

Det er ikke usædvanligt, at nogle mister håret ret tidligt, og andre senere hen i livet. Mange har lært, at leve med det og har igennem årene forsøgt, at finde løsninger med paryk og andet.

Hårtabet kan skyldes medicin, - men når det sker uden indtagelse af medicin og det ikke kommer igen, så er der en dybere årsag bag ved.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig hvis du har behov for hjælp, - eller du kender en som lider af hårtab ( alopecia ).

 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD