< tilbage 01-07-2022 - 16:00

Kronisk hudsygdom, psoriasis gigt

Marian 56 år – 1.ste beretning efter 2 behandlinger

 

Jeg hedder Marian, er 56 år.

 

Jeg har altid været utrolig aktiv både erhvervsmæssig som fritids.

En heste pige siden jeg var 7 år gammel. For 3 år siden havde jeg en ulykke på Calle som ses på billedet. Knækkede mit skamben 3 steder. Utrolig store smerter ved enhver bevægelse, virkelig sat til tælling.

 

Efter 2 år, ville det ene brud stadig ikke hele. Så gennem flere forskellige scanninger og undersøgelser fandt lægerne på Skejby sygehus på den ide, at det har sat sig som psoriasis gigt (kronisk sygdom) i bækken - hofte og hofteled,

 

Samtidig havde jeg i ligeledes to år fået noget eksem under venstre fod, dette fik så betegnelsen Pustulosis palmoplantaris (ligeledes en kronisk sygdom)

 

Begge sygdomme sætter sine begrænsninger omkring aktivitet rent fysisk. Min mentale tilstand endte selvfølgelig også ned af bakken idet jeg pludselig var så inaktiv.

 

Selvfølgelig fik økonomien også en brat nedgang.. hårdt med hård på livets vej.

 

CHOCK efter 1.behandling hos Ella;

 

Ja jeg kunne pludselig lave nogle bevægelser med mit venstre ben, som jeg ikke har kunnet i 3 år. Bare denne ene behandling satte min mentale funktion i glæde

 

Efter 2. behandling Ny forelsket i livet !!!

 

JA der trænes zumba hjemme i stuen, stald arbejdet er sat i fuld gang igen. Livsglæde og troen på ,at jeg faktisk bliver rask er nu indlogeret i mine positive glade tanker. WOW oplevelser. Selv mit eksem under venstre fod er i så stor bedring.

 

Hver dag går jeg tur på stranden og nyder livet i fulde drag, snuser ind af den friske luft og fokuserer på min fremtid. Samtidig med jeg venter i spænding på næste besøg hos Ella.

 

Tænk at der ikke skal MERE TIL!!!!

 

 

"Ny-lægevidenskabelig SIND/KROP Årsagsforklaring af:" - (med reference til bevidsthedsterapeut; Michael Ærø):

 

"BLÆRER PÅ HUDEN:

 

Depot af næringsvæske med tilkommende aminosyrer, naturlige fedtstofffer, vitaminer & mineraler til den igangsatte vævsmæssige opbygning af hudens epitel (epidermi) efter forløsning af psykiske / emotionelle temaer, låst fysiolgisk/i kroppen fra "TAB AF KONTAKT TIL NOGEN/NOGET og/eller SIG SELV".

 

Lokationen på kroppen afspejler mere specifikt / detaljeret ift. HVAD/HVEM. For føddernes underside ofte som regulær "grounding"/'øget landing/sikkerhed i livet. Overside = nogen/omstændigheder vi/individet gerne vil  "sparke sig" fri af ... ".

 

"HÆVELSER I BÆKKENET - efter BRUD PÅ SKAMBEN":

 

Naturlig midlertidig deponering af næringsvæske med særligt højt indhold af calcium til potentiel og fortsat opbygning af knoglemarven, som nedbrudt væv i området resonansmæssigt påvirkes med højnet frekvens af subtil livsenergi (kvantehealing).

 

Dette såvel fra oplevelser/traumer af fysisk impakt (fald, styrt, forvridninger, ulykker) - som i underliggende emotionelle temaer af MOR/BARN-BINDINGER (skamben, bækkenet, sakralhvirvler) af EKSTRA DYBTGÅENDE SÅRBARHED/evt. ADSKILLELSE/TAB.

(Evt. fra nogen vi selv har ageret "mor" for med ekstra "næring" til/ "har næret" særlige dybe følelser for ...).

 

Forløses sådanne reaktioner og (livs)temaer fra de værst tyngende oplevelser/traumer og peioder gennem livet, ser vi det ny- & kvantemedicinsk muligt at bringe kroppen i dyb gradvis regenerering af potentielt alle vævstyper ift. de respektive og psykosomatisk rodfæstede temaer bag".

 

De bedste helsehilsner

Ella

LÆS FLERE ARTIKLER HER <
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD