< tilbage 18-03-2023 - 18:00

Temaaften 20. April - Biologiske årsager bag Parkinson og Sclerose

Lider du eller en du kender af parkinson eller sclerose

Torsdag den 20. April kl 18.30 er hovedtemaerne parkinson og sclerose. 

Siden opstart i 2019 har der været stor søgning fra især dem som lider af parkinson og sclerose. Kom forbi denne aften, og spørg ind til de biologiske årsager bag sygdommene. 

 

Det er blevet til flere tusinde behandlinger siden opstart i juni 2019, - hvilket har givet mig en del indsigt i årsagerne bag og de biologiske processer. I kan læse om Kjelds behandlinger her i klinikken. Da Kjeld startede behandlingerne havde han været igennem en svær tid med borrelia og efterfølgende parkinson. Klik videre til hans fortælling om det forløb han har været igennem HER 

 

Vi starter aftenen med et foredrag, - og i kan spørge ind til det i har brug for at vide undervejs. I pausen er der kage og kaffe og tid til en personlig snak. Vi vender årsagerne bagved, - og også andre sygdomme og stress som der er brug for at tale om.

 

Tilmelding på mobil 28345609 ved at ringe eller sende en sms, - på kontakt@landklang.dk eller via messenger for dem som har fundet mig der. Betaling kr 150 pr person som indbetales på mobilepay 413187 eller kontant ved ankomst som aftalt når i melder jer til.

 

Tag en ven/veninde/nabo/mor/far eller andre under armen og deltag denne aften i en inspirerende aften om årsagerne bag stress og sygdom. For dem som er i tvivl om behandlingerne eventuelt kan hjælpe dem, så er her en god mulighed for, at få indsigt i hvad behandlingerne går ud på.

 

Jeg glæder mig til, at have nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med jer.

Foredraget foregår her i min lille private cafe i Landklang, - på adressen:

Fårup Plantagevej 16, Ejstrup, 8990 Fårup (den nordlige side af Randers) - tæt på motorvej E45 så nemt at komme hertil, selv om i kommer langvejs fra.

 

Har du brug for yderligere info så klik videre HER

 

Kærlig hilsen 

Ella 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD