< tilbage 28-02-2023 - 23:30

Første foredrag i år onsdag den 8. Marts 2023 kl 18.30

TEMAAFTEN: Psoriasis, kløende hud, eksem, hududslæt, hudlidelser, hårtab

Er du en af dem som lider af hududslæt, eksem, kløe eller anden irritation i huden, så er der en biologisk forklaring bagved.

 

Psoriasis er ofte en af dem og kan komme og gå igennem årene men der er mange andre hudlidelser. Om det er på hænderne, fødderne, benene, hovedbunden, armene, ansigtet eller andre steder på kroppen det er der også en årsag til. Det er et stort emne og der er rigtig mange almindelige hudlidelser som vi døjer med i hverdagen, og som mange forsøger at finde løsninger til. For nogle hjælper creme og medicin ikke meget, og nogle gange forværrer det deres udslæt eller kløe.

 

Kom forbi denne aften og få del i mine indsigter med snart 4 års behandlinger her i Landklang. Rigtig mange kommer forbi med hudreaktioner, smerter, kløe, svamp, blærer og andre reaktioner.

 

Er du nysgerrig på om du eller en du kender har mulighed for, at afhjælpe det og få en fin hud igen, - så er det muligt denne aften.

Tag en ven/veninde, mor/far, nabo eller naboen under aften og deltag i en inspirerende aften. Der er kage og kaffe i pausen.

 

Det foregår i min egen lille private cafe her på adressen i Ejstrup ved Fårup. Lokalerne er lige blevet shinet op ,så nu er der alle muligheder for en ekstra hyggelig aften. 

 

Du/I kan læse mere om det på denne link: 

https://landklang.dk/DK/Foredrag/Landklang%20Onsdag%208(x4x)%20Marts%20kl%2018(x4x)30.aspx

 

Find ud af hvordan du bestiller billetter på denne link: https://landklang.dk/DK/Foredrag.aspx

 

Jeg glæder mig til, at se dig/jer. 

Ella 

 

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD