< tilbage 13-02-2023 - 16:00

Hvad sker der i 2023 i Landklang

Nye tiltag i 2023

NYT I 2023

Har du lyst til, at afholde en inspirerende aften for venner og familie i dit eget hjem.

 

I 2023 tager jeg ud i private hjem og afholder temaaftener for mindre forsamlinger. Det bliver en aften hvor i bliver guidet ind i de biologiske årsager til stress og kronisk sygdom. Aftenen er målrettet nogle emner som i har med fra jeres nærmeste omgangskreds, - eller som i selv gerne vil have uddybet. Det kan være spørgsmål om parkinson og sclerose, hudlidelser og hårtab, kroniske smerter i led, muskler og knogler eller andet. Målet er, at bringe en temaaften ud i dit eget hjem, og i kan få svar på hvad der eventuelt kan hjælpe dig selv, - eller andre i din omgangskreds.

 

I kontakter mig blot for yderligere informationer, - så kan vi tage en dialog om hvordan aftenen kan forløbe. Der vil blive aftalt en pris pr person denne aften, - kage og kaffe kan enten medbringes af mig, eller i vælger selv at bage og hygge ud fra det i ønsker.

 

Yderligere informationer finder du her

 

Kvantehealing i 1 time i eget hjem med venner og bekendte

Rigtig mange er usikker på hvad kvantehealing er og om det er noget som kan hjælpe dem. Derfor tager jeg nu ud i jeres hjem og i kan prøve det, i fælleskab med venner og bekendte, naboer, kollegaer og familie.

 

I inviterer mig en aften, - det eneste i skal gøre er at fortælle jeres venner/familie at jeg kommer forbi. De betaler hver især en pris for, at deltage, - eller vi laver en fast pris til jer alle. Det vigtigste for mig, er at i får mulighed for, at mærke hvordan det er at befinde sig i kvantefeltet. Det er ikke individuel behandling, hvis du har brug for det så skriv eller ring gerne til mig. Tanken er, at dem som er i tvivl om det eventuelt kan hjælpe dem, -  får mulighed for, at mærke efter denne aften. 

Del gerne med venner og familie og book en aften, med hygge og nærvær.

Yderligere informationer her.

 

Kontaktinformationer her

 

 

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD