< tilbage 04-11-2022 - 15:03

Hvilken rolle har svampe og bakterier i den helende proces

Har svampe og bakterier en gavnlig rolle i helingsprocesserne 

Da jeg startede op med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet i 2019, - var det starten på en livsrejse. 

 

Alt giver mening, - både med processerne og de forløsninger som sker hver eneste dag.

 

At bakterier og svampe er en naturlig del af helingsprocesserne ,var derfor også helt naturligt for mig. De opstår når vi har brug for dem, i de enkelte processer og er ikke noget som skal bekæmpes. 

 

Når jeg vandrer rundt i skoven i øjeblikket, så bliver jeg mindet om hvor fantastisk hele vores univers er sat sammen og, at ingenting er tilfældigt. Her vokser der mange svampe i efteråret, og de er igang med, at nedbryde træer og planter for, at der kan blive plads til nye.

 

Sådan er det også biologisk set når vi taler om de biologisk processer som er igang i helingsfasen. Svampe og bakterier er med til, at nedbryde væv og dermed skabe plads til nyt.  Hvor og hvornår de træder til, for at hjælpe os i processerne er afhængigt af hvilken proces det er.

 

Her kan du se de flotte billeder af svampe som er igang med, at nedbryde træstammer og i fuld gang med, at skabe nye processer.

 

Igennem helingsfaserne sker der gradvise bedringer, - alt er indefra og ud og sker når det er nødvendig for, at vi kan komme derhen hvor vi igen kan få et optimalt liv igen.

 

Hvis du er nysgerrig på hvad der er årsagen til ,du sidder fast i kronisk sygdom så er du altid velkommen til, at kontakte mig.

 

Med ønsket om et skønt efterår.

Ella 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD