< tilbage 23-03-2021 - 21:00

Modtag behandling i eget hjem

Fra den 1. April 2021 er det nu muligt, at modtage behandling i eget hjem hvis du ikke har mulighed for, at komme ind til klinikken.

 

Har du brug for hjælp til stress og kronisk sygdom men har ikke mulighed for, at komme ind til behandling i klinikken er det nu muligt fra den 1. April 2021 at modtage hjælp i det eget hjem.En dag om ugen kører jeg nu ud til dit private hjem og behandler hos dig. 

 

Hvordan foregår det.

Jeg kører som udgangspunkt ud i en radius af ca 50 km her fra Fårup men også længere så spørg mig i hver enkelt tilfælde hvis du har brug for hjælp. 

 

Jeg vil som oftest medbringe min egen briks, men er det ikke muligt hvis du er sengeliggende så kan jeg også behandle dig i din egen seng.

 

Jeg medbringer selv puder tæpper med mere, så det eneste du skal gøre er at være klar til jeg kommer, (med mindre du ønsker dit eget tæppe og puder).

 

Behandlingen vil vare ca 1 times tid

 

Prisen vil som udgangspunkt være den samme som når i modtager behandling her i hjemmet. Hvis det er uden for de 30 km ca her fra klinikken så aftaler vi hvad det koster at køre så hold dig ikke tilbage men spørg mig gerne. Priserne finder i på priser.

Du kan læse mere om behandlingerne og hvordan andre oplever det her.

 

Spørg endelig hvis der er noget som du er i tvivl om, jeg træffes på mobil 28345609 eller via kontakt@landklang.dk 

 

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

 

De bedste helsehilsner

Ella 

 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD