< tilbage 24-02-2021 - 13:00

Status efter næsten 2 år i Landklang - hvad sker der

Tid til tilbageblik i Landklang

Det er nu næsten 2 år siden jeg startede op med Landklang, - og det er blevet til flere spændende artikler fra dem som har været/er i behandling.

 

Du kan læse hvordan Kjeld  oplever hans behandlinger efter flere år med parkinson, Lene der startede behandling efter blodprop i hjernen hvor hun blev lam i højre side, Anna-Grethe der begyndte at motionere efter en blodprop i hjertet og Marians beretning efter flere år med kronisk hudsygdom og psoriasisgigt

 

Det har været næsten 2 år med mange behandlinger og ingen har været ens. 

 

Jeg startede op som alternativ behandler med ny medicinsk behandling her i Ejstrup mellem Randers og Hobro. Mine første tanker var, at jeg nok ville komme til at behandle dem som led af parkinson, sklerose, stress, grå stær, piskesmæld og andre sygdomme som jeg kunne relatere mig selv til. 

 

Mine erfaringer som behandler er at vores intelligente krop potentielt er i stand til, at reparere alle ubalancer når de følelsesmæssige blokeringer vi har i vores ubevidste sind gradvist bliver forløst.

 

Det oplever jeg hver dag i klinikken, - og der er ikke noget så livsbekræftende som, at se hvordan dem der starter på behandlingerne, - gradvis kommer i bedring. 

 

Det er alt fra angst, stress, depression, adhd, parkinson, sklerose, migræne, tinnitus, kol, paradentose, overvægt, undervægt, diabetes, gigt, psoriasis, allergi, hudsygdomme,  kuskefingre, knogleskørhed, fibromyalgi, tics, grå stær til knæsmerter. Ja der er stort set ingen grænser da vores krop potentielt er i stand til at skabe balancen igen uanset hvilke diagnoser vi har med os.

 

Med en målrettet behandling oplever flere og flere, at få det gradvis bedre og bedre med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

 

Som healer guider jeg dig igennem dit liv og behandler dermed de ubalancer som er opstået efter længerevarende stress, chok og traumer.

 

Flere og flere søger også hjælp hvor de ligger flere i kvantefeltet samtidig. Det kan være 2 der kender hinanden eller en familie på op til 4 personer. Alle bliver behandlet på afstand så der er ingen fysisk berøring. 

 

Er det så muligt, at behandle alle 

Ja alle kan modtage behandling og få afbalanceret deres kropsfelt med kvantefysisk afbalancering. 

 

Mange spørger mig, om det virker på alle. Svaret er, at det er en proces som biver sat igang og for nogles vedkommende så sker der meget allerede første gang men det er få. De fleste vil opleve, at cellemembranerne langsomt lukker op og de kan ofte mærke en snurren i kroppen under de første behandlinger.

 

Nogle oplever som i kan læse i artiklerne varme/kuldereaktioner, nogle lidt hovedpine. Da vi er forskellige som mennesker så er der ikke 2 der oplever det ens. Hvor lang tid processen varer er meget forskelligt da vi er forskellige steder i vores liv og er forskellige som mennesker. (heldigvis  :-)

 

Hvordan kommer jeg i gang og hvad sker der første gang jeg møder op

Føste gang du kommer i klinikken taler vi om hvad behandlingerne går ud på, hvorefter du modtager behandliing ca 1 time. 

Normalt forløb er 3 til 4 uger imellem behandlingerne. 

 

Hvor lang tid kan jeg forvente et behandlingsforløb varer

Nogle kommer et par gange for, at få genskabt balancen igen. Andre har det måske lidt psykisk skidt og har brug for, at få skabt balance igen og de kommer måske 4 til 5 gange. 

Andre har været syg en del tid og starter et længerevarende forløb som kan strække sig over et stykke tid. 

 

Du kan læse mere om hvad andre oplever med behandlingerne under referencer her på hjemmsiden LÆS HER: 

 

< Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD