< tilbage 24-11-2020 - 22:00

Stress siden 2014, tyktarmsbetændelse i 2015

Ellas behandlinger har hjulpet mig til at tro på fremtiden igen. 

 

STRESS siden 2014, COLITIS ULCEROSA (TYKTARMSBETÆNDELSE) i 2015


Her kan i læse Kristinas behandlingsforløb fra hun startede i Landklang i april måned og 6 behandlinger frem. Kristina vil gerne dele forløbet med andre og håber hermed, at det vil hjælpe andre til at søge hjælp. Hun har besluttet at gøre behandlingerne færdig og er godt på vej.

 

Behandlinger hos Ella Becher, Landklang

 

Mit navn er Kristina, og jeg fik min første behandling hos Ella i april, 2020, og jeg bookede min første behandling, da jeg havde hørt hvor gode resultater en af mine veninder havde fået efter bare en behandling. Det måtte jeg selv prøve, og det blev begyndelsen på mit behandlings-forløb.


Jeg har en historik med alvorlige stresssymptomer, og det har plaget mig i seks år on and off.


Den første gang, jeg mærkede de første alvorlige symptomer på stress, var i februar 2014, og det udmøntede sig den gang i en enorm modstand mod mit arbejde som gymnasielærer. Jeg var plaget af rastløshed, søvnløshed, modløshed, hovedpine og generel mistrivsel. Det kom seks måneder efter et jobskifte, og jeg fik lettet arbejdsbyrden, og symptomerne forsvandt med tiden.


Jeg oplevede igen lignende symptomer i efteråret 2015, og samtidig havde jeg mavesmerter og fordøjelsesproblemer, og det skulle vise sig, at jeg havde colitis ulcerosa. Det en kronisk autoimmun sygdom, der på dansk hedder tyktarmsbetændelse.

 

Jeg har levet med sygdommen siden, og den blusser op, når jeg ikke lytter til min krops signaler i en længere periode, og jeg som følge heraf bliver stresset. Det er aldrig til at sige, hvordan et udbrud vil arte sig, så jeg vil for alt i verden undgå, at den går i udbrud.


I efteråret 2018 blev jeg igen ramt af alvorlige stress symptomer, og denne gang blev jeg bange. Jeg oplevede at miste orienteringen, og jeg kunne ikke huske selv de mest simple ting, som hvor jeg havde lagt mine nøgler og min computer, og jeg kunne ikke huske, hvor jeg havde parkeret min bil fra dag til dag.


Jeg var trist, kunne ikke sove eller finde hvile nogen steder, havde kvalme og hovedpine hver dag, jeg havde ikke energi og overskud til at lave planer i min fritid, og jeg gik i panik, når jeg mistede kontrollen og overblikket. Jeg kunne ikke koncentrere mig i mere end ganske kort tid ad gangen, og det betød, at min livskvalitet var begrænset. 


Det var der imidlertid ikke mange, der vidste. Nok vidste mine omgivelser, at jeg var stresset, men ingen kendte til omfanget af de stresssymptomer, jeg oplevede fysisk og mentalt.
Jeg besluttede mig for at opsige min faste stilling som gymnasielærer, da jeg ikke kunne overskue konsekvenserne ved at forsøge at opretholde mit arbejdsliv, når jeg ikke havde energi og lyst til at leve et almindeligt liv. Selv det kunne jeg ikke.


Som følge af alle mine stresssymptomer har jeg været nødt til at arbejde på nedsat tid i flere år, og da jeg ikke kunne se mig selv i en ansættelse, hvor jeg kun kunne fungere på deltid, så jeg ikke andre udveje, end at opsige jobbet. Det har jeg aldrig fortrudt, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det var en nem beslutning.


Stressen har rod i nogle personlige oplevelser, som jeg ikke vil ind på her, men jeg kender årsagen til min egen sygdom, og det betyder meget. Jeg ved, at lang tids rovdrift på min egen energi og manglende evne til at kunne mærke min krop og mine følelser, tager lang tid at reparere, og min proces sker derfor primært på det indre plan, da jeg har mange ting, der skal ”sættes på plads” på ny.


Ellas behandlinger har hjulpet mig til at tro på fremtiden igen. Jeg tror nu fuldt og fast på, at jeg en gang i fremtiden vil blive i stand til at arbejde på fuldtid igen. Jeg oplever også at min krop reagerer positivt på behandlingerne.


Disse har været starten på et forløb, hvor jeg langsomt har oplevet, at mine hyppige hovedpiner er forsvundet, lænde- og knæsmerter er væsentligt reducerede, og jeg oplever nu, at jeg ser meget lysere og positivt på mig selv og mine omgivelser. 


Jeg har i lange perioder startet min dag med to panodiler og en ipren for at kunne klare mit arbejde, men jeg oplever nu, at jeg har sporadiske hovedpiner, og de forsvinder som regel af sig selv ret hurtigt. Jeg har fået en meget bedre koncentrationsevne, og jeg kan nu så småt mærke, at lysten og overskuddet til at være sammen med venner og familie er begyndt at vende tilbage. Jeg har ikke kunnet sove igennem om natten i mange år, men jeg er inden for de seneste par måneder begyndt at kunne sove uden at vågne 5-6 gange.


Jeg er stadig ikke i mål på den konto, men jeg nyder at mærke, at min krop langsomt begynder at slappe af og komme ud af den langvarige stresstilstand. Det mærker jeg tydeligt i dag, og jeg mærker også, at jeg efter mange år kan mærke min krop og mine følelser igen. Jeg er på vej til at blive et helt menneske igen, og jeg er på vej til at blive rask igen.


Stress og frygt har været velkendte livsbetingelser for mig, og jeg har lært mig selv at navigere i en stresset krop og et frygtsomt sind ved at kontrollere hvert aspekt af mit liv. Det har min egen uddannelse inden for alternativ behandling givet mig indsigt i, og Ellas behandlinger har sat yderligere skub i min helbredelse.


Jeg har langsomt fået overskud til et dejligt og aktivt liv med plads til både familie, venner, ridning og styrketræning, og det er blot et spørgsmål om tid, før jeg igen har et arbejde, der giver mig glæde og energi. Mit liv udfolder sig for mig nu, og jeg har selv valgt at det skal være sådan, da jeg ikke vil leve i frygt længere. Jeg har indtil nu fået seks behandlinger, og jeg mærker en stor og positiv effekt af dem.

 

Selvfølgelig gør jeg rigtig meget på egen hånd, men Ellas healing og menneskelige klogskab sætter yderligere skub i den positive udvikling.


Jeg er glad for at have lært denne skønne kvinde at kende, så selvfølgelig gør jeg min behandling færdig hos hende.
                                                                   - - - - - - - - -


Har du behov for hjælp til stress og kronisk sygdom så er du velkommen til, at kontakte mig for, at høre om behandlingerne med Neuro-Immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet eventuelt kan hjælpe dig.


Ring gerne på mobil 28 34 56 09 for en samtale om hvad behandlingerne eventuelt kan gøre for dig. Hvis jeg ikke tager telefonen så er det muligt, at indlægge en besked på telefonsvareren eller send gerne en sms så kontakter jeg dig så snart det er muligt.


Alternativ så er du velkommen til, at skrive til mig på kontakt@landklang.dk 


De bedste helsehilsner
Ella Becher/Landklang

 

<
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD